2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کی بود آمار ساختمان و داشته

به احتمال زیاد

چون خونشون بغل خونه ی ماست

و اصلا همیشه خودشون وقتی خونه ان بچه هاشون سر و صدا زیاد دارن میاد

ولی اینا که وارد شدن اصلا هیچکس ندیده و نشنیده صدایی چیزی

چقدر بی وجدانن

تازه بیچاره این وسیله کارشم بوده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

به نظرم بهتره که خونه خالی نباشه حداقل یه نفر باشه بعدشم مسافرت که میرید به کسی نگید کی میرید کی میایید به شخص مورد اعتمادم کلید بدید هر ازگاهی سر بزنه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

و مهم تر از همه مسافرت هاتون رو استوری نکنید رفت و آمداتونو ندارید خونه ماهم دزد اومده میومد تا قبل این همش استوری میذاشتم الان که اصلا استوری نمی‌ذارم خداروشکر کمتر شده 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

چیشده خاله

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

چند سال پیش خونه همسایه ما رو دزد زد تو آپارتمان

مستقیم رفته بودن سراغ طلاها و لپ تاب

فکر کنین ۷ از خونه رفتن بیرون ۹ برگشتن

دیدن جا تره و بچه نیست! تو دو ساعت

تازه میگفتن طلاها هیچ وقت تو خونه نبوده

اون روز عروسی دعوت بودن آورده بودن خونه

الهی 

من خونه خودمون۴بار دزدی ناموفق داشته😂یعنی اومدن تو خونه دزدکیر زده همسایه ها فهمیدن فرار کردن دزدا

ولی خونه ی داییم سه یا جهارسال پیش دزد اومد ۷۰۰میلیون طلا برد اون موقعع تازهه

مینی بوس عموی دوستمم چند وقت پیش همینجوری دزدیدن

ببین خیلی خوابم میاد فک کردم نوشتی مینی بوی گفتم این حتما پسر کوچیک منظورشه بعد هی میگفتم اخه چطور پسرو دزدین😂

بله پروفایل خودمم  🌱