2777
2789

ولی درگیر یه دوست داشتن یک طرفه شدم( طرف مقابل نمیدونه) و چون از طرف مقابل احساس بی ارزشی گرفتم

نیاز دارم یکی منو دوست داشته باشه و بهم توجه کنه و ارزش بده تا یادم بره و خلا درونم پر بشه

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

احساست طبیعیه. وقتی کسی بیاد تو زندگیت که عاشق تر باشه و احساس ارزشمندی بهت بده احساس فعلیت برطرف میشه، صبور باش. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید

همه ادما از این حسا دارن 

اما خودت خوب مشکلتو فهمیدی 

کسی که این حالت تو رو داره بعددازدواجم و پیدا کردن عشق ه باز سیراب نخواهد شد تا زمانی که یاد بگیره خودش به خودش عشق بده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

احساست طبیعیه. وقتی کسی بیاد تو زندگیت که عاشق تر باشه و احساس ارزشمندی بهت بده احساس فعلیت برطرف می ...

دوست دارم اونی که بهش احساس یه طرفه دارم هم ببینه و بدونه اون نباشه کسای دیگه ای هستن و بدونه منم ادم با ارزشیم

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

این احساس رو خودت به خودت بده قبول دارم اونقدرا زیاد جبران نمیکنه ولی بهتر از قبل میشه

اینجوری ممکنه هر لحظه درگیر یه آدم اشتباه یا یه رابطه سمی بشه که حتی بهت احساس ارزشمندی و محبت نده ولی از همین نقطه که کمبود داری وابسته شی هی منتظر باشی بهت ابراز احساسات کنه

خلاصه خیلی مراقب باش خودم ضربه دیدم از همین ماجرا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
خلا درونی ما جز با شناخت خودمون با چیزی پر نمیشه...چون حقیقت در درون خودمونه..

منظورم خلا ای بود که اون ادم درونم ایجاد کرده قبلش احساس بی ارزشی نداشتم 

دوست دارم اونی که بهش احساس یه طرفه دارم هم ببینه و بدونه اون نباشه کسای دیگه ای هستن و بدونه منم اد ...

یه دوره ای درگیر این عواطف بودم. بعدش از سرم افتاد و ازدواج کردم تازه معنی عشق رو فهمیدم. دقیقا امروز اتفاقاتی افتاد که داشتم فکر میکردم چه خوب شد که اون نفر قبلی نیومد تو زندگیم و من تونستم به طور کامل معشوقه بودن رو درک کنم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
این احساس رو خودت به خودت بده قبول دارم اونقدرا زیاد جبران نمیکنه ولی بهتر از قبل میشهاینجوری ممکنه ...

قبلا اینطوری نبودم 

میگفتم ادم خودش باید به خودش با کارها و افکارش احساس با ارزشی بده و منتظر بقیه نباشه 

ولی الان🙂

چندبار خواستم فراموشش کنم 

گفتم شاید چندسال دیگه امکان رسیدن بهش باشه 

قبلا اینطوری نبودم میگفتم ادم خودش باید به خودش با کارها و افکارش احساس با ارزشی بده و منتظر بقیه نب ...

من ۱۰ ماه درگیر یه رابطه یه طرفه بودم اینجوری که طرف اولش اومد قشنگ‌ترین احساسات رو بهم داد بعد زد زیر همه چی بعد من شدیدا وابسته‌اش شده بودم با اینکه دیگه مثل اول همش اون حس رو بهم نمی‌داد

حتی هنوزم بعد یه سال کات که خودم کات کردم دیشب بهش پیام دادم انگار اون اتفاق خیلی عمیق رو من تاثیر گذاشته ولی دیگه کم کم یاد گرفتم که چرا اونقدر وابسته شدم بتونم کنترلش کنم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید