2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکی از اشناهام توی شرکت نفت بود این حقوق رو میگرفت حالا کمه یا زیاد؟

من یکی بهم گفت بیا لبنیاتی بزن 

ماهی پنجاه میل در آمدشه....

ماست بفروشم پنج برابر این در میارم که....😐😐

دیوونم دارن اینقدر میخونم....

من یکی بهم گفت بیا لبنیاتی بزن ماهی پنجاه میل در آمدشه....ماست بفروشم پنج برابر این در میارم که....� ...

عزیزم خب رنج حقوق کارمند همیشه زیر ۲۰ تومن بوده 

پول تو کار آزاده 

حتی همین ماست فروشی ک مسخره اش میکنی هم تو اوضاع کسادی بالای ۱۵ تومن در میاره

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

عزیزم خب رنج حقوق کارمند همیشه زیر ۲۰ تومن بوده پول تو کار آزاده حتی همین ماست فروشی ک مسخره اش میکن ...

ای خدا...

خانواده گیر دادن نمیزارن برم ریاضی 

پشت کنکوریم میگم بزارین برم ریاضی میرم شرکتی چیزی درآمد شرکت اینجا بالا شصت تومنه

نمیزارن....

یه منم گیر کردمه....

ای خدا...خانواده گیر دادن نمیزارن برم ریاضی پشت کنکوریم میگم بزارین برم ریاضی میرم شرکتی چیزی درآمد ...

عزیزم ریاضی یعنی مدرک گرفتن گذاشتن تو طاقچه

این همه مهندس بیکار هست کجا شرکت میخوانشون

مامان من فوق لیسانس عمران هست با مهر نظام مهندسی تو خوزستانی ک ۱۰ تا پتروشیمی دور و برمون هست ولی کار گیرش نمیاد

اتفاقا اگ میخوای از درس ب جایی برسی فقط و فقط تجربی 

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

عزیزم ریاضی یعنی مدرک گرفتن گذاشتن تو طاقچهاین همه مهندس بیکار هست کجا شرکت میخوانشونمامان من فوق لی ...

من پسرم ، می‌خوام برم خواستگاری یه دختر خانومی

برم بگم حقوق ۱۲ تومنه بز بهم نمی‌دن....

شما مطمئنی دوازده تومنه؟😐

آخه مگه میشه 

با ۱۲ تومن که نمیشه زندگی کرد....

من پسرم ، می‌خوام برم خواستگاری یه دختر خانومیبرم بگم حقوق ۱۲ تومنه بز بهم نمی‌دن....شما مطمئنی دواز ...

داداش واقعا ۱۲ تومنه 

تازه شرکت نفت این حقوق رو میداد

پرستاری و بقیه پیرا ها هم رنج هستن

ایران زندگی میکنی ها 

فک کردی میگن به به کارشناس علوم آزمایشگاهی هستی ماهی ۱۰۰ میلیون بدن بهت😂اگ پسری برو تو شغل آزاد از دولتی واست خونه زندگی در نمیاد

۱۲ تومن ک سهله با ۵۰ تومنم نمیشه زندگی کرد

من پسرم ، می‌خوام برم خواستگاری یه دختر خانومیبرم بگم حقوق ۱۲ تومنه بز بهم نمی‌دن....شما مطمئنی دواز ...

وقتی پرستاری با اون همه سختی 17 تومنه انتظار داری علوم آزمایشگاهی 50 تومن باشه؟

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
داداش واقعا ۱۲ تومنه تازه شرکت نفت این حقوق رو میدادپرستاری و بقیه پیرا ها هم رنج هستنایران زندگی می ...

وای پس مردم چرا اینقدر میرن آزمون قلم چی و فلان و کلاس کنکور 

که تهش برن علوم آزمایشگاهی با این در آمد😐😐

ببخشید میشه ازشون بپرسین؟ آخه من باورم نمیشه 

خرج خودت رو با این رشته نمیتونی بدی چه برسه یکیم بیاری تو زندگیت.....

ای بابا 

بد شد که ، این موضوعات همش تقصیر مشاورا و باند کنکوره بچه مردم رو اینقدر زجر میدم برای تهش ۱۲ میلیون