2777
2789
عنوان

به نظرتون جنسیت دوقلو هلی من چیه

229 بازدید | 35 پست

سلام من دوقلو باردارم ،نه هفته باردارم، از بعدازظهر خیلی حالم بد میشه همش حالت تهوع دارم از چیزی هم خوشم نمیاد فقط منتظرم هندوانه بیاد ، از همه چی بدم میاد فقط اش رشته دوست دارم ، با این علامت ها به نظرتون جنسیتشون چیه؟ به نظرتون تو غربال گری اول بهم میگن؟

ای جانم 😍😍منم دوست دارم دوقلو باردار بشم ... 

البته فعلا ازدواج نکردم منتظر باباشونم 

سردار شش ماهه 😭از آن بالا چه میبینی .... از روی دست خسته بابا چه میبینی ....من که در این صحرا سیاهی می‌رود چشمم 😭😭💔فرزند دلبندم تو در گرما چه میبینی ... من که جز گریه در این پایین چیزی نمی‌بینم سردار شش ماه تو از بالا چه میبینی ...

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبق این چیزایی که گفتی نمی دونم اما آره ممکنه بگن به من گفتن و درست هم بود.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

امیدوارم هرچی از خدا میخای بهت بده

مرسی عزیزم ان شاء الله بچه هات سالم و سلامت به دنیا بیان 

سردار شش ماهه 😭از آن بالا چه میبینی .... از روی دست خسته بابا چه میبینی ....من که در این صحرا سیاهی می‌رود چشمم 😭😭💔فرزند دلبندم تو در گرما چه میبینی ... من که جز گریه در این پایین چیزی نمی‌بینم سردار شش ماه تو از بالا چه میبینی ...

بیشتر ببینید
شما دوقلو داشتین؟ جنسیتشون چی بود؟

بله.دو تا دختر ناهمسان.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣