2777
2789
عنوان

به نظرتون جنسیت دوقلو هلی من چیه

217 بازدید | 35 پست

سلام من دوقلو باردارم ،نه هفته باردارم، از بعدازظهر خیلی حالم بد میشه همش حالت تهوع دارم از چیزی هم خوشم نمیاد فقط منتظرم هندوانه بیاد ، از همه چی بدم میاد فقط اش رشته دوست دارم ، با این علامت ها به نظرتون جنسیتشون چیه؟ به نظرتون تو غربال گری اول بهم میگن؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبق این چیزایی که گفتی نمی دونم اما آره ممکنه بگن به من گفتن و درست هم بود.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

شما دوقلو داشتین؟ جنسیتشون چی بود؟

بله.دو تا دختر ناهمسان.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس