2777
2789

البته هردو  بهم علاقمندن 

ولی چرا دخترعمم که توی پی وی پسرعموم یه پست یاتبریکی میفرسته پسرعموم  تاچندهفته دیگه سکوت میکنه وهیچ پستی وسلام احوالپرسی  حتی توی گروه خانوادگی نمیفرسته یه طورایی محو میشه کلااااا

بنظرتون منظورش اینه که دخترعمه دیگه براش چیزی نفرسته؟؟😀

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

مطمئنی علاقشون دو طرفه‌اس؟

بیشتر انگار دختر عمه‌ات سیریش شده اون روش نمیشه حرفی بزنه که دل دختره رو نشکنه

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مطمئنی بهم علاقمندن؟بیشتر انگار دختر عمه‌ات سیریش شده اون روش نمیشه حرفی بزنه که دل دختره رو نشکنه

واقعا دخترعمم بیشتر سریشه؟ 

آخه هربار دخترعمم بیخیالش میشه اون اینقد براش خودشوشیرین میکنه وجلب توجه میکنه که دخترعمم بازم جذبش میشه

از دختر عمت میترسه که بره همه جا پخش کنه مسائل بینشون رو کرده هم فکر کنم وگرنه شما نمیدونستی

اگه ازش میترسه چرا مدام جذبش میکنه؟ ونمیزاره دخترعمم فراموشش کنه؟

واقعا دخترعمم بیشتر سریشه؟ آخه هربار دخترعمم بیخیالش میشه اون اینقد براش خودشوشیرین میکنه وجلب توجه ...

شاید رفتارش و‌شوخیاش بی منظور عین حرف‌هاییه که بین دختر خاله ها و پسر دایب عمه و...رد و بدل میشه . 

حالا که دختر عمه‌ات آشکارا نخ به این گندگی داده و اون هیچ حرکتی نزده و بدتر غیب شده یعنی منظورش از اون حرکات، عشق و عاشقی نیست. بگو  خودتو سبک کن. 

دیگه اگه بخواد خودش بهت پیام میده

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️