2777
2789
عنوان

توجمع فامیلا همیشه تنهام

163 بازدید | 17 پست

خانوما فامیلامون وقتی منو میبینن سالی سه یه بار  اصلا محل نمیدن باهام حرف نمیزنن ولی با خواهر بزرگترم انقذ گرم میگیرت هی صداش میکنن همش پیگیرشن  مثلا چیزی میخوام به یکیشون بگم نگام میکنه وسط حرفم میره با یکی دیگه خرف برنه خیلی  ناراحت میشم من در کل ارومم پر حزف نبسم ولی فامیلا انگار منو جدی نمیگیرن  کلا با اینکه من بچه هم دارما فک نکنین بچه ام خیلی تنهام  فک کنم تنها کسی ک منو دوس داره بچمه اونم جون بهم احتیاج داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کم حرفی خب عزیزم خودت داری میگی منم اینجوریم ولی خوشم میاد بهم کار نداشته باشن ،ربطی به اینکه دوست دارن یا نه نداره 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بیشتر ببینید
ن بابا خودت زیاد حرف نمی زنی واس همونه

ن اصلا کسی خوشش نمیاد ازم  بحثی ک منم میتونم شرکت کنم  به من نمیکن  روشونو برمیگردونن به کس دیگه  تعریف میکنن منم میخوام نظرمو بگم  الکی سر تکون میدن با کسلی دیگه حرف میزنن منظورمو نمیدونم متوجه میشی یا نه

ببین منم همین جوریم البته نه به خاطر اینکه من کم حرفم و اینا 

نه 

چون من میونه خوبی باهاشون ندارم یه جورایی ازشون خوشم نمیاد برا همین فقط تحمل میکنم 

اما اگه با کسی حال کنم و مشکلی نداشته باشم کلی گرم میگیرم 

خواهش‌میکنم اینقد ضعیف نباش که این حس ضعف ب بچت هم‌منتقل میکنی .حالا فامیل چیه که از تحویل گرفتنشون یانگرفتنشون ناراحتی شخصیت خودتو حفظ کن قطع رابطه همچین فامیل بی ارزشی که ب ادم حس ناکافی بودن میدن‌ نبودنشون بهترازبودنشونه

کم حرفی خب عزیزم خودت داری میگی منم اینجوریم ولی خوشم میاد بهم کار نداشته باشن ،ربطی به اینکه دوست د ...

یه بار  خواسم پر انرژی باشم دیدم ن بابا  زور نیس ک طرف  نمیخواد با من همصحبت شه من دارم با اون خرف میرنم اون  در اولین فرصت میره زود با  یکی دیگ خرف میزنه