2777
2789
عنوان

مامانم گفت خجالت میکشم باهات تو خیابون راه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 9324 بازدید | 244 پست
حالا ما خودمون میکشیم یک کیلو اضافه کنیم

برای چاقی بعد هر میان وعده شیرینی جات بخور من لاغر بودم یک قرصی دکتر بهم گفت گیاهی بود هرکی خورده چاق شده همه ویتامین ها رو داره اگه دوست داشتی بگو بهت بگم من که اون قرص خوردم چندتا از لباس هام تنگم شده و خوشحالم قرص گیاهی هست آسیبی نمی زنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای چاقی بعد هر میان وعده شیرینی جات بخور من لاغر بودم یک قرصی دکتر بهم گفت گیاهی بود هرکی خورده چا ...

اوه بعد غذا اصلا هیچی نمیتونم بخورم بگو اسمشو گلم 

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
بفرما

20 روز لب به لبنیات و شیرینی نزن اگه دیدی فشارت داره میوفته قند طبیعی مثل خرما یا توت بخور مگر نه 20 روز واقعا لب نز ن یعنی پنیر خامه شیرینی قند شکر...... کلی این چیز ها نخور بعد از 20 روز یک ماه ول کن هرچی خواستی خور بعد دوباره 20 روز شیرینی و لبنیات نخود دوباره یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز این کار بکن بعد یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز این فرق می کنه این دفعه گوشت نخور کلا هیچ نوع نه مرغ نه گوسفند نه گاو گه بوقلمون هیچی بعد دوباره ول کن یک ماه بعد 20 روز باز گوشت نخور بعد دوباره یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز گوشت نخور خیلی خیلی وزن این جوری کم می کنی خیلی خوبه تو این مدت حبوبات پخته سبزیجات خام و پخته هم زیاد بخور 

سوالی هم داشتی در خدمتم 

چی میشه به منم بگی

بفرما 

20 روز لب به لبنیات و شیرینی نزن اگه دیدی فشارت داره میوفته قند طبیعی مثل خرما یا توت بخور مگر نه 20 روز واقعا لب نز ن یعنی پنیر خامه شیرینی قند شکر...... کلی این چیز ها نخور بعد از 20 روز یک ماه ول کن هرچی خواستی خور بعد دوباره 20 روز شیرینی و لبنیات نخود دوباره یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز این کار بکن بعد یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز این فرق می کنه این دفعه گوشت نخور کلا هیچ نوع نه مرغ نه گوسفند نه گاو گه بوقلمون هیچی بعد دوباره ول کن یک ماه بعد 20 روز باز گوشت نخور بعد دوباره یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز گوشت نخور خیلی خیلی وزن این جوری کم می کنی خیلی خوبه تو این مدت حبوبات پخته سبزیجات خام و پخته هم زیاد بخور 

سوالی هم داشتی در خدمتم 

20 روز لب به لبنیات و شیرینی نزن اگه دیدی فشارت داره میوفته قند طبیعی مثل خرما یا توت بخور مگر نه 20 ...

بسیار سخت به نظر میرسه😂

اهل شیرینی و لبنیات نیستم زیادم نمیخورم اکثرا چایی چیزیم بخورم با خرماست ممنون عزیزم سعی میکنم اجراش کنم ببینم چطور میشه

زندگی پر حیاهوی پوچ

بسیار سخت به نظر میرسه😂اهل شیرینی و لبنیات نیستم زیادم نمیخورم اکثرا چایی چیزیم بخورم با خرماست ممن ...

واقعا هرکی انجام داده راضی بوده مامانم خواهرم پسر خواهرم که از بسکی راضی بود چند بار انجام داد 

اینه خیلی خوبه معجزه کرد برای من چون گیاهی هست بی خطر هم هست تو خودش برگه تریقه مصرف هم داره

مرسی عزیزم بهترین ویتامینا خوردم فایده نداشت

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
بسیار سخت به نظر میرسه😂اهل شیرینی و لبنیات نیستم زیادم نمیخورم اکثرا چایی چیزیم بخورم با خرماست ممن ...

می دونی هرکی انجام داده گفتن که بعد از 20 روز اصلا ما خود آگاه دیگه دلت نمی خواد چیز های شیرین بخوری بدن عادت می کنه مثلا خواهرم می گفت کسی جلوم شیرینی خامه ای بخوره دیگه نمی خوام 

می دونی هرکی انجام داده گفتن که بعد از 20 روز اصلا ما خود آگاه دیگه دلت نمی خواد چیز های شیرین بخوری ...

من متنفرم از شیرینی خامه ای ولی نسبت به شیرینی زبون ضعف دارم شدیدا

زندگی پر حیاهوی پوچ