2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد با خانواده نامزدم برم سفر بنظرتون برم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 60 پست

چند روز قراره بمونن.چند نفرن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو عقد با همسرم ۴ روز از تبریز پا شدیم رفتیم چالوس خونه فامیلاشون 

بددددترین روزای عمرم بود 

فک کن با جاری بزرگه و شوهر و دوتا بچش 

مادرپدرشوهرم 

من و همسرم  دعوت بودیم .

و یه دخترعمو با شوهرش که وسط راه بهمون ملحقشدن 

جاریم و شوهرش دعوا میکردن همش 

صابخونه هم چون زیاد بودیم خیلی آخ پیف می‌کرد 

بعد مدتها همو دیده بودن انقددددددر حرف میزدن و انققدررر خلوت میکردن غیبت میکردن من تنها یه گوشه بودم همش 

چون از همشونم کم‌سن بودم انتظار کار داشتن ازم

۵ ۶ روز😦 ۷ ۸ نفر

وای چقدر زشت.خدایی هم زیادن هم زیاده روزای موندن.من به شخصه غیر از خونه خواهرام و پدر مادرم خونه هیچ کس نمیرم برا شب گوندن چه برسه اینکه پنج شش روز بمونم.دیدنی هم باشه یه روز بمونن کافیه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
۵ ۶ روز😦 ۷ ۸ نفر

و اینکه اونا هم بیان شهر شما بعد ازدواج باید مهمون کنی و این راهو برا همه اقوام راه دورشون باز میکنه

بیشتر ببینید
تو عقد با همسرم ۴ روز از تبریز پا شدیم رفتیم چالوس خونه فامیلاشون بددددترین روزای عمرم بود فک کن با ...

نمیرم مطمئنم خوش نمیگذره بهم و کلیم معذب میشم

خستم .
و اینکه اونا هم بیان شهر شما بعد ازدواج باید مهمون کنی و این راهو برا همه اقوام راه دورشون باز میکنه

وایییی! راست گفتی به اینجاش فک نکرده بودم

نمیرم

خستم .
نمیرم مطمئنم خوش نمیگذره بهم و کلیم معذب میشم

اره بابا 

نرو آدم تو عقد برا یه شبم خونه مادرشوهر راحت نیست 

فک کن زوم میکنن رو کارات رفتارت حرفات 

اونم‌چن روز همش باید مراقب باشی لباست خوب باشه موهات خوب  باشه ارایش کنی شلخته نبیننت تازه احتمالا جای خوابتو کنار پیرزنای  فامیل بندازن منکه اینطوری بود مادرشوهر دوتاخواهرشوه ام و دوتا خاله شوهرم همه یه اتاق می‌میخابیدن  تو سفر بعد تااا خود صبح می‌نشستند غیبت و دری وری گفتن و خاطرات شوخیای جنسی 

اره بابا نرو آدم تو عقد برا یه شبم خونه مادرشوهر راحت نیست فک کن زوم میکنن رو کارات رفتارت حرفات اون ...

اره اونکه صدرصد باید هرروز تمیز و مرتب باشی منم موهام زود چرب میشه هرروز حمومم اصلا شرایط سفر ندارم صدرصد هم میندازن پیش بقیه خانما جامو

خستم .
اره اونکه صدرصد باید هرروز تمیز و مرتب باشی منم موهام زود چرب میشه هرروز حمومم اصلا شرایط سفر ندارم ...

اونام بعدا بیان شهرتون حتناااا انتظار دارند بیان خونت بمونن دیگه خونت میشه  کم کم پاتوق