2777
2789
عنوان

جیگرم آتیش میگیره هربار اسم بچه ی خیالی منو یکی میزاره رو بچش

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 131 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم درکت میکنممنم رو اسم رضا حساسم اسم پسر ایندمه🥹🥹

حساسیته چی دو میلیون نفر اسمشون رضاعه :/

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزيزم انشالله زودتر بچه دار شي و خوشبخت و سلامت باشي

يك دكتر است به نام محسن هرويان توي ازادشهر است استان گلستان ، ازمايشات رو نگاه ميكنه و مشاوره ميده كارش خوبه پزشك عمومي آست أما مشكل خيلي از زوجين و حل كرده، تشخيصش خوبه، مطالعه زياد داشته و راهكار ميده و درمان هم ميكنه

اگه خواستي توي اينترنت بزن ادرس و شمارش مياد ، نميدونم انلاين ويزيت قبول ميكنه يا نه! 

من خودم پيش ايشون رفتم نتيجه گرفتم 

باید ریلکس باشی تا به هدف و خواسته ات برسی. 

درس و پندش اینه که بجای چسبیدن به خواسته

بجای ترس 

بجای ناامیدی 

فقط به خدا بچسبی، ایمان داشته باشی. 

خودش صلاح بدونه مراد و خواسته ات رو میده. 

باید بپای خودش بنشینی و ازش بخوای. 

حتما از تکنیک شکرگزاری قبل از رسیدن به خواسته استفاده کن. 

انشالله اگه تقدزیزت باشه بزودی مادر میشی. 

همه یه چیزایی دارن بالاخره. 

منم تمام آپشن های تاپ یه دختر مجرد رو دارم ولی هنوز قسمتم نشده اما بجای ناامیدی و ترس از آینده، شکرگزار خدا هستم بابت همسراینده ای که برام در نظر گرفته، فقط از خودش میخوام و صبر میکنم. آن الله مع الصابرین. 

باید ریلکس باشی تا به هدف و خواسته ات برسی. درس و پندش اینه که بجای چسبیدن به خواستهبجای ترس بجای نا ...

اگر آدم به خواسته اش نمیرسه یا دیر میرسه، قطعا این مساله از درون خودش نشات میگیره. حتما یه موانع ذهنی هست که با صبر و ایمان و شکرگزاری برطرف میشن و خواسته محقق میشه.