2777
2789
عنوان

جیگرم آتیش میگیره هربار اسم بچه ی خیالی منو یکی میزاره رو بچش

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 131 پست

سلام آبجی منم مثل شما هم خودم هم شوهرم مثل مشکل  شما داشتیم ۴سال باردار نمی‌شدم اما یه روز دلم شکست خیلی رفتم پیش آقا امام رضا قسمش دادم که بشه و اگر بشه دوتا کبوتر آزاد کنم تو حرمش  یکی از اقوام معرفیم کرد به یک دکتر رفتم پیشش بعد از بیست روز فهمیدم دعا هام مستجاب شده بچه دار شدم نذر مو ادا کردم الآنم بچه دوم و بعداز سه سال باردارم برات دعا میکنم که انشالا هر چه زودتر ی نی نی خوشگل و سالم خدا بهت هدیه بده❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم مطمئنم‌ به زودی بچه دار میشی و بهترین اسم رو براش انتخاب میکنی جوری که تو فک و فامیل سر و صدا ...

یعنی میشه?

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

چقددلم بچه میخواد😔

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

نمیدونم درکت میکنممنم رو اسم رضا حساسم اسم پسر ایندمه🥹🥹

منم رو اسم علی حساس بودم میگفتم اسم پسرمو میخوام بذارم علی ادددددد یکی اومد تو زندگیم اسمش علیه 😂

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

انشالله عزیزم ان شالله

کاش میشد بیای خونمون

اهل خرافات نیستما

ولی من پدر بزرگم آدم پاکی بود

بین طایفه مون افتاده که هر کسی نون خونه ی فلانی رو بخوره 

حاجت روا میشه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چقدر بیشعورن

😐😐🤨🤨

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید