2777
2789

واسه فردی که وسواس داره ندای قلب معنی نداره

چون همه رو ندای قلب میدونه همه افکارو شایدم گاهی زمان زیادی وقت بزاری با خودت بگی این ندای قلبمه یا وسواسمه یعنی هی بخوای تلاش کنی بفهمی کدومشه اینطور نیس؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی نه گاهی وقتامتوجه نشدم یکم واضح تر میگی لطفا

میگم گاهی وقتا پیش میاد به قول شما بگم ندای قلبه یا وسواس 

گاهی وقتا هم یقین دارم وسواس نیست 

در کل بخوام بگم اصلا آرامش ندارم خودمم نمیدونم چی به چیه 

از کمبود اعتماد بنفس هم میاد تو در خودت خلایی حس میکنی کن فکر می‌کنی بخاطر اون پوچی طرفت بهت خیانت خواهد کرد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
میگم گاهی وقتا پیش میاد به قول شما بگم ندای قلبه یا وسواس گاهی وقتا هم یقین دارم وسواس نیست در کل بخ ...

منم وسواس دارم

گاهی میشینم تلاش میکنم بفهمم ندای قلبم بود یا وسواسه

ولی چند بار مشاوره رفتم گفتن فرد وسواسی یقینش هم وسواسه 

البتع اگه واقعا وسواس داشتع باشس نه خودت همینجوری حس کنی 

بعدشم یه فکری برا هر دوش کن هم وسواس 

هم این روابط رو خواهرانه بگم بخدا تهش نابودیه برا دختر به ویژه یهو به خودت میای میبینی عمرت رفت خاستگار سر به راهو بخاطر اون رد کردی تهشم مکافات موند برات 

وای چقدر مثل منی منم حساس بودم میگفت غر میزنی و شک داری

اخرش خیانت کرد رفت

بهتره فکر نکنی اونی که بخواد خیانت کنه میکنه سعی کن حساس نباشی،خدایی نکرده خیانت بکنه بعد مدتی متوجه میشی  تا جایی هم میتونی وابسته نباش که ممکنه ضربه ببینی...

یعنی ممکنه از طرف نباشه؟

به هر حال بخاطر رفتارتون دیر یا زود طرفتون از رابطه می‌ره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید