2777
2789
عنوان

مورد پزشکی دارم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
اصلا نمیدونم سلیاک چیه بانوروده هام درد میکنه باد کرده انگار

سلیاک به واکنش بدن به مواد گلوتن دار میگن که پرز های روده رو از بین میبره

سرچ کن تو اینترنت مواد گلوتن دار رو گفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب الوده نخوردی؟ از چشمه ای رودخونه ای چیزی؟ حتما برو دکتر طبیعی نیست

نه ولی فرنی خوردم میگم شاید از شیر یا ارد اونه یا نکنه عفونت گوارشی دارم

لطفا درخواست دوستی ندید
چیزی نیست روده هات اب را جذب نکردن یکم مشکل گوارشی داری قرص مترونیدارول هر۸ساعت بخور با قرص فمی لاکت ...

دکتر هم انقد سریع تجویز نمیکنه😂

نکن عزیزم شایذ این خانم یک مشکل دیگه داشته باشند و با این تجویز باعث بشیم بیمار بشند

دکتر هم انقد سریع تجویز نمیکنه😂نکن عزیزم شایذ این خانم یک مشکل دیگه داشته باشند و با این تجویز باعث ...

عزیزم اگه فردا هم ادامه دار باشه میرم دکتر الکی قرص نمیخورم ولی خب یکم خیالم راحت شد که چون دفع چربی نیست خطرناک نیست

لطفا درخواست دوستی ندید
دکتر هم انقد سریع تجویز نمیکنه😂نکن عزیزم شایذ این خانم یک مشکل دیگه داشته باشند و با این تجویز باعث ...

نه چیزیش نمیشه فمی لاکت برای تنظیم میکروب مفید روده س اصلا ضرری نداره خیلی ها اطلاع ندارن وقتی یبوست یااسهال شدن باید مصرف بشه تا به حالت تعادل برگرده

سلام عزیزم داخل یه تاپیک قدیمی دیدم گفته بودین که ظروف سرامیکی می‌سازید میشه تاپیک منو نگا کنین اگر ...

سلام بانو اون مدل رو ندارم

لطفا درخواست دوستی ندید