2777
2789
عنوان

چقد ما زنا بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 48 پست

اخی چه بابای گوگولیه. چقد دوست داره از دوست داشتن زیاده

فکنم شوهرتم نده.  خخخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بیشتر ببینید

دختر مجرد میشناسم ۴۳سالشه دقیقا همین مدلی باهاش رفتار میشه.الان هم به خاطر فشارهای روانی که بهش وارد شده مشکل اعصاب روان شدید پیدا کرده .اینو گفتم که بدونی به پدر مادر ایرانی رو بدی زندگیتو همه جوره باختی ،چون به بهونه نگرانی و ما از تو بیشتر میفهمیم همه جوره دست و پاتو می‌بندن تا تبدیل بشی به یه موجود بی عرضه وابسته که بدون اونها یا یک مرد تو زندگیت هیچ کاری نتونی بکنی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخی چه بابای گوگولیه. چقد دوست داره از دوست داشتن زیاده فکنم شوهرتم نده. خخخخ

یه بار یا شوخی بهش گقتم بیا مبلارو عوص کنیم،  گفت واسه چیمون گقتم اومدو خواستگار در این خونه رو برای انر خیر زد و اومد تو 

گقت خواستگار علط بیاد قلم پاشو خورد کردم

دختر مجرد میشناسم ۴۳سالشه دقیقا همین مدلی باهاش رفتار میشه.الان هم به خاطر فشارهای روانی که بهش وارد ...

کجای کاری خواهرم من همین الانشم افسردگی گرفتم 

دیگه هیچ دوقی واسه هیچی ندارم 

حالم خیلییی بده مخصوصا تو سال ۴۰۳ 

همش از سال قبل شروع شد 

باعث و بانیشم خود پدر مادرم یودن 

باورت میشه همین پدرم یه جاهایی خواهرش رو به من ترجیح داد و منو جلو اون صایعع کرد 

یه بار یا شوخی بهش گقتم بیا مبلارو عوص کنیم، گفت واسه چیمون گقتم اومدو خواستگار در این خونه رو برای ...

شوهر منم از الان که دخترم ۵ سالشه خییلی دوسش داره میگه نمیخوام بعدنا شوهرش بدم میخوام هممش ور دل خودم باشه

.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بیشتر ببینید

هم دردیم واقعا 

من مثل بقیه دخترای اطرافم زندگی نکردم....اصلا خوشی و جوانی نکردم 

هعی زندگی 💔

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

هم دردیم واقعا من مثل بقیه دخترای اطرافم زندگی نکردم....اصلا خوشی و جوانی نکردم هعی زندگی 💔

من همین الانشم افسردگی گرفتم 

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه ، بی ذوق شدم

من همین الانشم افسردگی گرفتم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه ، بی ذوق شدم

منم همینم. امشب داشتم گریه میکردم

تو این عید انقد دلم میخواستم توی اکیپ گردشگری ها باشم. کلا کوهنوردی و تفریح دوست دارم. اما انقد بابام سختگیر بود یه دوستم ندارم که بریم بیرون.

الان تو شهر غریب، قرار بود بریم شهرمون که مهمون قراره بیاد با اینکه میدونست ما برنامه داریم. انقد پررو بود میگفت کلید خونه بدین بعد خودتون برید🥴

خلاصه که از فامیل و خانواده دلم پره

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

اونام باهات راه اومدن؟؟؟ ببین مدر من سه استراتژی که زه کار میبره اینه که اینجور مواقع تا میام راجب ا ...

اسی من همسنتم و بابام اصالتش واسه ی روستایی هست ک خیلی رو حجاب و استقلال ی زن حساسنو بشدت تعصبی ( اینو گفتم بدونی چقدر سخت گیرم مامانمم دبیر قرانه و مذهبی درجه یک ) و خب من رفتم تتو زدم اومدم خونه دیدن کلی دعوا شد با اسکاج ب جونم افتاد زد تو گوشم باز روز دیگه مو رنگ فانتزی گذاشتم کلی نفرین دعوا ی بار هم سر حجابم کتک خوردم دیگه اینطوری بهت بگم ک اون کارو انجام دادم بعد اومدم خونه اصلا باهاشون صلاح مشورت هم نکردم ت ببین از چ راهی میتونی بری باید تلاش بکنی یکمی سخته ولی الان بمن کار ندارن حتی اگه شبم بیام خونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
وای جدی میگی ؟؟‌ احسنت داری تو دختر

بخدا آبجی 

الآنم دارن پارم میکنن ازدواج کن ولی میخام برم رشت زندگی کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
کجای کاری خواهرم من همین الانشم افسردگی گرفتم دیگه هیچ دوقی واسه هیچی ندارم حالم خیلییی بده مخصوصا ت ...

بله باورم میشه .خیلیا تو ایران خواهر برادراشونو و حتی خواهر زاده و برادر زادشونو به بچه خودشون ترجیح میدن. دیگه رو شعور نسل قبل ایران به قدر کافی کار نشده .

بخدا آبجی الآنم دارن پارم میکنن ازدواج کن ولی میخام برم رشت زندگی کنم

از دست این ننه باباها 

نمیدونم چرا فک میکنن چون پدر مادرمونن ما باید همیشه گوش به فرمانشون باشیم و طبق میل اونا زندگی کنیم 

انگار صاحب ما هستن