2777
2789
عنوان

اولین آهنگی که واست فرستادو یادت میاد❓️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 38 پست
واسه منم آهنگ خوبی وگوش نمیداد سلیقه خوبق نداشت ولی همون آهنگ هاییم فرستاده الان واسه من شده عذاب از ...

من چون سلیقم نبودن گوش ندادم😂😔

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم الان ۱۸ سال گذشته پسرم شکر خدا ۱۷ سالشه کوچیکم ۱۲

عزیزممممم😂😂😂😂😂😂 

خداحفظتون کنه واسه هم

زندگیتون انشالا پر عشق و برکت باشه

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

اینم قشنگ 

سراب رد پای تو کجای جاده پیدا شد،کجا دستات رو گم کردم ک پایان من اینجا شد،کجای غصه خوابیدی،که من تو گریه بیدارم،ک هرشب هرم دستات رو به آغوشم بدهکارم،تو با دلتنگی های من،توبا این جاده هم دستی،تظاهر کن ازم دوری تظاهر می کنم هستی...

سپاس.ما هیچ وقت به هم نرسیدیم ولی خب گذشته ها گذشته

دنیا همینه ....

همیشه بوده 

خیلی از مادرامون نرسیدن 

بچه هامون هم ممکنه نرسن 

به هرحال زندگی ادامه داره و میگذره 

اما من آرزومه برسم یعنی خیلی دلم می خواد ازدواجم با عشق باشه......

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
اینم قشنگ سراب رد پای تو کجای جاده پیدا شد،کجا دستات رو گم کردم ک پایان من اینجا شد،کجای غصه خوابیدی ...

من الان اشکم درمیاد انقدر دلتنگ بودم این تاپیک و زدم الان دیگه واقعا گریه میکنم🙂💔