2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132008 بازدید | 678 پست

دختر خوب بند بنده حرفاتو درک میکنم 

خاله من فقط دخترش 3ماهه بود آملی ریه گرفت فوت کرد 

زن عمو دختر رو برد بزرگ کنه چون خالم شاغل بود حقوق داشت 

بد تربیتش کردن خیلی بد 

باباش زن گرفت نکرد دخترش روببر پیش خودش 

دخترخاله بیچاره کلاس نهم هست از راهنمای رفت دنبال دوست پسر 

دختر خالم به خانواده مادرم ندادن

فقط بخاطر پولش 

نامادری هم باهاش خوب نبود 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید این که میگن تیکر بارداری یعنی چی .من چرا ویزی نمیفهممم.یا نمیبینم .شما مگه تیکرربارداری رو‌کج ...

پیش امضامه رنگ ابیه 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
اتفاقا من امشب براشون ایت الکرسی خوندم اروم بگیرن نمیخوام جداشن چون بابام مجبور میشه زن سوم بیاره شا ...

به زنه بگو من کنکورمو خوب بدم به نفع خودته و زودتر اززندگیت میرم،بگو هرچی باشه من خواهر پسرتم و اگه بتونم موفق شم پس فردا منم میتونم کمک داداشم کنم.

اسی یکی از فامیلای ما زن بابا شده بود وهمه تلاششو کرد که بچه های شوهرش پزشکی قبول شن،حالا که اونام پزشکی قبول شدن کلی از نظر مالی به بابا و برادر ناتنیشون کمک کردن

نامه فدایت شوم براش نفرستاده بودن میخواست نیاد توو زندگیه یه پدره مجرد... یه مدته مد شده هی به بچه‌ه ...

دلیل اینکه یه مدت این حرفا مد شده اینه که الان زن دوم زیاد شده. 

بعضی کاربرای اینجا زن بابا هستن واسه همین عورد ناشتا میدن ... 

یه کاربری هست نمیخوام اسم ببرم یه مدت با مرد متاهل بود که زنش رفته بود ولی بچه داشت اما هنوز دوست بودن و ازدواج نکرده بودن .. میگفت وادارش کردم حقوقش رو نصف کنه نصفش رو میزنه حساب من نصف دیگه میمونه واسه دختر و خودش . کاربرا گفتن کارت بده. گفت غلط کرده بچه ۸ ساله نصف حقوق از سرشم بیشتره.

عکس یه عالمه طلا گذاشت گفت از پارتنرم کَندم و خریدم .. فعلا ازدواج نکردن هنوز ... ولی ببین وارد زندگی بشه چه بلایی سر اون بچه خواهد آورد . 

اسم کاربریش هم بسیار معنوی هست خیر سرش . حالا نمیدونم دوستیشون در چه حده چون مردا راحت پول خرج نمیکنن میدونی که 

الان میان ریپ میزنن اون جمله معروف رو میگن " عزیزم قضاوت نکن با کفشهای اون خانوم راه نرفتی " 😤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
عزیزم حالا ۱۸ سالته سنت خیلی زوده برای ازدواج حداقل بزار ۲۲،۲۳ بشی بعد ازدواج چون بعدا پشیمون میشی ا ...

27 سالشه اون میگه بریم سر زندگی خودمون خوشبختت کنم 

کلی برنامه چیده برای ایندمون

درسمم براش مهمه همش میگه بخون تو قوی هستی

منم نمیتونم دل بکنم ازش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
تو که تا تیکرشو دیدی زحمت یه خط پایینشم میکشیدی دیگه

دیگه تا اینجاشو فرصت کرده 😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
ناراحت نباش چهار هفته و پنج روز دیگه نی نیت دنیا میاد یادت میره😑😑😑

این همه هوش رو از کجا میارید؟؟ فکر کنم ارثیه چون ما همگی خنگیم . شما ماشالله خیلی باهوشید .... 

بیشتر ببینید
قشنگ معلومه از چیزی ناراحتن 😂😂😂

نه بابا میخوان نفر اول باشن مچگیری . آخه مدال طلا میدن 

بیشتر ببینید
به زنه بگو من کنکورمو خوب بدم به نفع خودته و زودتر اززندگیت میرم،بگو هرچی باشه من خواهر پسرتم و اگه ...

چرا باید باج بده برای زندگی که حقشه  اون زن ناحسابی داره با یه بچه هیژده ساله که اعصابش سر کنکور لعنتی خورده رقابت می‌کنه که چی که بیشتر از بابای این بکنه

چقدر دلم گرفت، منم مادر دو تا پسر بچه شدم، خودم مجرد و همسرم دو تا پسر داشت، یکی ۸ و یکی ۱۰ ساله، ول ...

عزیزم خداحفظت کنه 😍 ناراحت نباش الان تحت تاثیر اوناست 

بزرگ شن قدرتو میدونن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید