2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 131950 بازدید | 678 پست
اسی جونم حسابداری رو دوس ندارییا علوم تربیتی

تو شهرما اینا شغل براشون نیست

شهرمون کوچیکه

خانوادمم میگن باید بری فرهنگیان چون تضمین شغلیه

میگم شاید راضی شدن حقوق برم 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزمخدمات جز غذا هیچ کاری نکرده برام همه زحمتای منو مادربزرگ بدبختم کشید بزرگم کرد بچگی زیاد ...

تو غلط کردی رفتی بغلش کردی که بخواد پرتت کنه

انقدر سکوت کردی و تو سری خوری شده هرکی هرجور میخواد باهات رفتاز میکنه پس حقته عذاب ببینی. کسی که واسه خودش ارزش قائل تیس دیگرانم بی ارزش میبیننش. 

بجای اینکه اخم و تخم کنی محل ندی تا شده یه امشب به بعد حسای کار دستش بیاد رفتی بغلش کردی احمققققق؟؟؟؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابا تو فقطططط به سمت خودت جذب بکن تا این تیکه 💩 رو از زندگیتون حذف کنی و یا حداقل سمت تو باشه؛ مت ...

من دوتا برادر ناتنی دارم فرشته ان 

ولی خواهر برادر تنی ام از شیطان بدترن مامانم اینجوری تربیتشون کرده اون دوتا برادرم از ازدواج قبلی مامانمن پیش پدرشون و نامادری بزرگ شدن خ باشرف و مهربونن

اسی بمیرم براتاز اول تاپیکت گریه کردم چقدر بهت سخت گذشته کاملا درکت میکنم😭😭😭منم ۱۸ سالمه تقریبا۳ ...

کاملا میفهممت 🥺🥺🥺پیش مادربزرگ پدربزرگ نمیشه بری؟؟ 

دعامیکنم برات عزیزم 🤍🥺💋💋💋 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

زن بابا مزاحم اینه.. این خونه پدرشه اون می تونه تشریفشو ببره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
تو غلط کردی رفتی بغلش کردی که بخواد پرتت کنهانقدر سکوت کردی و تو سری خوری شده هرکی هرجور میخواد باها ...

من نخواستم اینطوری بمونه خواستم رفیق شیم

من فردا بچه دار شم کیو دارم اخرش باید بیام خونه بابام

تا اخر عمر دشمنی

من احمق نیستم دلم پاک بود با این همه اذیت کردناش خواستم رفیق شم فراموش کنم همه چیو 

نشد دیگه مثل خودش میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
من نخواستم اینطوری بمونه خواستم رفیق شیممن فردا بچه دار شم کیو دارم اخرش باید بیام خونه بابامتا اخر ...

تا الان تونستی رفیق شی که از این به بعد بشییییی؟ 

تا الان رقتارش خوب بود؟ د جواب بده اگه خوب بوذ که به این درجه از عصبانیت نمیرسیدی!!!!!!! 

این زن الانم گردنت نمیگیره بعد زایمان تو و بچتو باهم گردن بگیره بیاد پرستاریت؟ 

هم دلت پاکه هم عقلت پاکه 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
تو غلط کردی رفتی بغلش کردی که بخواد پرتت کنهانقدر سکوت کردی و تو سری خوری شده هرکی هرجور میخواد باها ...

محبت کردن محبت میاره من خواستم از این در وارد شم برای بار اخر اما نشد

اومدی نمک بپاشی ب زخمم با این لحنت؟؟

تو سری خور نیستم خواستم حلش کنم ولی نشدددد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
تا الان تونستی رفیق شی که از این به بعد بشییییی؟ تا الان رقتارش خوب بود؟ د جواب بده اگه خوب بوذ که ب ...

اره  تو درست میگی

باید کنار بیام این هیچجوره ب درد من نمیخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزمخدمات جز غذا هیچ کاری نکرده برام همه زحمتای منو مادربزرگ بدبختم کشید بزرگم کرد بچگی زیاد ...

ولشکن   اه،،،

اونا طلاق نمیگیرن،،،،کاش بابات طلاقش بده شماکه اذیتی،،،بابات هم از زنش،راضی،نیست مجبوری داره،ادامه،میده،،،بودنش بدتر ضرره

باپدرت حتما حرف بزن دو نفری بگو اجازه بده بری،پیش مادربزرگت بایدتمرکز داشته باشی بخاطر درس خوندن بخاطرآیندت 

بگو زن بابات باهات خوب نیست وبچشم برعلیه،توکرده بهش بگو،خونه چه خبره ،سکوتفبشو حرف بزس بگو،،،خسته شدی،،،بایدفکری بکنه ازش کمک بخاه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
کاملا میفهممت 🥺🥺🥺پیش مادربزرگ پدربزرگ نمیشه بری؟؟ دعامیکنم برات عزیزم 🤍🥺💋💋💋

نه کلا فقط یه مادربزرگ دارم(مامان پدرم)که اونم خونشون اکثرا شلوغه عمه ها وعموهام زیاد راضی نیستن من خونه مامانبزرگم بمونم

یه ماه مادرم پرتو درمانی میشد تهران خونه مامانبزرگم موندم اونموقع ۶ سالم اینا بود همش دخترعمم میگفت کمک کن یه ماه پیش مامانجون بودی همش منت میذاشتن سرم

هیچ جایی ندارم فقط تنها راهش خوابگاهه قبولی کنکورم 

که اونم امسال شرایطم افتضاحه خداکنه امسال قبول بشم برم ازاین شهر 

بابامم نمیزاره برم جای دیگه ولی اون موقع دیگه عقدش میکنه تنها نیس شاید نظرش تغییرکنه

اگه قبول نشم نمیدونم چی درانتظارمه اصلا حس خوبی از خانمه نمیگیرم 

خودش مطلقه ست ۲ تادخترشو شوهرش گرفته اومده با پدرم ازدواج کنه😐

خود داداشم کم اذیتم نمیکنهمیاد میشینه بالا سرم تو اتاق هی سر و صدا میکنه وسایلمو بهم میریزهزورت نمیر ...

داداشت کوچیکه راحت میتونی آرومش کنی مثلا هروقت اومد بگو داداش جون اسمشو با محبت بگو بیا ی نقاشی خشگل واسم بکش یا ی پازل بزرگ بگیر بزار جلوش حل کنه 

اون سنش کمه راحت میتونی بیاریش سمت خودت 

من بعد طلاقم برگشتم خونه مامانم هم مامانم هم خواهرم ک ازم بزرگتره هم داداشم اذیتم میکردن داداشم ۱۵ سالش بود خواهرم عمدا میومد همونجایی ک درس میخوندم جیغ سروصدا با داداشم درگیری راه مینداخت 

روی راه پله درس میخوندم حتی اتاق نداشتم 

باز صدای تلویزیون و کشتی کج تا آخرش میکردن شب کنکور مهمون دعوت میکردن میخواستم تجربی شرکت کنم همون خواهر م خودش پرستاری قبول شده نذاشت از حسادت 

چون میتونستم رتبه بیارم هرروز سروصدا و بحث دعوا راه مینداخت 

شوهرم ۳ماه اول ماهی ۱سکه بهم داد دیگ نداد همونزمان سکه ۳۰۰تومن بود قضیه مال ۱۵سال قبله

خانم داشت میرفت شیفت بهم پرید ک چرا من برم شیفت کارکنم اونوقت تو اینجا دراز بکشی مهریه بگیری 

ولشکن اه،،،اونا طلاق نمیگیرن،،،،کاش بابات طلاقش بده شماکه اذیتی،،،بابات هم از زنش،راضی،نیست مجبوری ...

شلوغه خونشون با داییام تو ی اپارتمانن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
حالا من هرچی از خوبیش بگم باز شما گیر ب سنش میدی لطفا بیخیال اون شو من انتخابمو با مشاورا در میون گذ ...

باشه هر جور خودت میدونی من فقط خواستم راهنمایی کنم بعید می‌دونم کلا پدرت راضی بشه حتی اگه فارغ تحصیل بشی 

ایشالا هر چی صلاحت هست 

هنوزم سنت کمه فکر نکن همه چی دیدی کشیدی تازه اول راه زندگی هستی ایشالا که برات خوب بیاد 

شب خوش