2777
2789
عنوان

بنظرتون پارنترم مقصره یا من

314 بازدید | 37 پست

بچه ها من ۲۳ سالمه. پارنترم ۳۳ سالشه

۵ ماهه باهمیم. تو این ۵ ماه اخلاقش خوب بود

یماهه اخلاقش عوض شده، میگه تو خیلی جر و بحث میکنی من خسته شدم. جر و بحث منم سره اینکه میگفتم چرا نازمو نمیکشی پا به پای من ناراحت میشی قهر میکنی

خلاصه دیگه بهش کاری نداشتم نمیگفتم نازمو بکش و فلان

بعد ۴ روزه پیش ، بابای من یچیزی خرید که به پارنترم گفتم گف خیلی گرون گرفتید گفتم فروشنده خیلی تعریف کرد. گف همتون خوب گول می‌خورید. من بهم برخورد به خانوادم گف خوب گول میخورن. گفتم درس حرف بزن. گف وا مگه حرف بدی زدم، باشه گول نمی‌خورید. منم گفتم اوکی

بعد اون ۲ شب فقط یه شب بخیر گفت و یه صبح بخیر

۲ روزه کلا پیام نداده

فقط دیشب گف چطوری گفتم خوبم تو چطوری. گف منم خوبم. دیگه من چیری نگفتم

امروز تولدش بود. پیام دادم تولدت مبارک گف ممنون

قبل این ۴ روز باهم خیلی خوب بودیم. خیلی خوب حرف میزدیم

من دوسش دارم. واقعا دلم میگیره که سره هیچی اینجوری شد رابطمون

الان تقصیره کیه واقعا؟

بنظر من امیدی به رابطه شما نیست 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ذیگ داره سرد میشه کاریش تمیشه کرد

نمیشه یه تنه رابطه رو ادامه داد،اگ دیدی اینطوری پیش میره کات کن

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

پس اون همه دوستت دارما کشک بود🥲

کشک نبود ولی دیگه میلی نداره خیلی پسرا طمع بدست آوردن دارن

الان من تو یه رابطه ی ۹ماهه ام یکسال قبلشم همو می‌شناختیم 

هنوزم تمام تلاششو میکنه اوضاع رو درست کنه با اینکه من بچه بازی در میارم 

البته اینم بگم به موقعش واسه گند کاریاش انقدر صبور بودم و انقدر بخشیدم در مقابل کارام هیچه

ذیگ داره سرد میشه کاریش تمیشه کردنمیشه یه تنه رابطه رو ادامه داد،اگ دیدی اینطوری پیش میره کات کن

فکر کنم من اگه دیگه پیام ندم، اون دیگه پیام نمیده و بدون خدافظی کات میشه🥲

کشک نبود ولی دیگه میلی نداره خیلی پسرا طمع بدست آوردن دارنالان من تو یه رابطه ی ۹ماهه ام یکسال قبلشم ...

خب پس چرا من هر دوتا رابطه ای که داشتم هیچکدوم برام تلاش نکردن

بااینکه آویزون و دم دستی نیستم