2777
2789

هی از سر شب که از سرکار اومدم بهم گفت برو لباسات و جمع کن تو اتاق

اتاقم مثل طویله شده خالمم قراره بیاد من لج کردم جمع نمیکنم

بهش گفتم بیا ناخنت و درست کنم گفت نه منم لج کردم بدتر که اتاقم و جمع نمیکنم 

چرا آخه من انقد ناخودآگاه با مادرم لج میکنم😭😭😭حالم از خودم بهم میخوره

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

میدونم دارم خیلی اذیت اش میکنم اما بخدا قسم دست خودم نی انگار زبونم پ اختیارم دست خودم نی یکی بهم میگه بر عکس اش عمل کن کاراش حرفاش 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

چند سالته؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خسته ای عزیزم

دوسه روز برو سفر

زندگی کن ولبخند بزن به خاطر آنهایی که از نفست آرام می گیرندوبه امیدت زنده هستند وبا یادت خاطره می سازند.نمی دانم در زندگیت"بهترین"چگونه معنا می شودمن همان بهترین را برایت آرزو می کنم.*-*
بیشتر ببینید
چند سالته؟

دقیقا ۱۸

بیشتر ببینید
خسته ای عزیزمدوسه روز برو سفر

قراره که بریم اما همیشه اینجورم 

عذاب میکشم خودم میدونم که در حقش گناه میکنم اما جونم نمیگیره انجام بدم سر هر چیز لج میکنم 

بیشتر ببینید
حالت بهم نخوره . اینا علائم درخواست ذهنت برای استقلاله

یعنی چی 

بیشتر ببینید
دقیقا ۱۸

این لجبازی که داری اقتضای سنت هست .نیاز به استقلال داری و اینکه کسی کاری به کارت نداشته باشه و اینکه همه بفهمند تو می‌دونی چکار کنی.(اگه میخوای کمتر اذیت بشی قبل از اینکه کسی چیزی بهت بگه کار خودتو بکن.)