2777
2789
عنوان

راه نجات از جوش های کمر

234 بازدید | 21 پست

چیه؟من آزمایش دادم یکم کلسترول خونم بالا بود سونوگرافی کبد دادم گفتن مشکلی نیست 

پس این جوش های کمر برای چیه اخه خیلی خیلی روی اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته  ممکنه کبدم درست کار نکنه و دکترا متوجه نشن؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه من چند تا دلیل داشت که مهم ترینش یوبس بودنم بودیوبس برطرف شد دیگه جوش نزدم روی کتف اینا بود بعد ...

واقعا؟منم دائما این مشکل دارم و توی عذابم

دکتر رفتین شما؟

قرص واسه کلسترول بخوری حل میشه منم داشتم البته کبدمم چرب بود

قرص ندادن بهم گفتن یکم بالاس حالامن اصلا عذای چرب نمیخورم نمیدونم از کجا پیدا شده🤦🏼‍♀️

واقعا؟منم دائما این مشکل دارم و توی عذابمدکتر رفتین شما؟

نه

من خیلی استرسی ام از بچگی 

سندروم روده تحریک پذیر داشتم

یه مدت انجیر خشک رو توی ابجوش خیس میکردم میخوردم خوب بود برام کلا تغذیه ام چیزایی بود که شل میکرد 

قهوه هم میخوزدم وقتایی که خیلی بد بود ، قهوه باعث میشد چند مین بعد دسشویی برم

استرسمو یکم کمتر کردم بهتر شدم 

سلاممن فوم و سرم دارم عالییییهههههه واسه جوش صورت و بدنجوش هم در اثر چربی و تعریق پوست بوجود میاد

جوش کمر دلایل مختلفی داره فقط تعریق و چربی نیست ، تا وقتی از ریشه درمان نشه فوم و سرم فقط قبلی هازو خوب میکنه ولی جدید بهشون اضافه میشه وقتی مشکل داخلی باشه

وقتی که مشکل داخلی حل بشه سرم و فوم برا جای جوشا خوبه 

نهمن خیلی استرسی ام از بچگی سندروم روده تحریک پذیر داشتمیه مدت انجیر خشک رو توی ابجوش خیس میکردم میخ ...

وای استرس شدید هم دارم مشکل ریه پیدا کردم کلا بدنم بهم ریخته فکر کنم باعث همه اینا استرس لعنتی باشه😑😑

سلام من سالهاست درگیر این مشکلم تنها راه حلش استفاده از صابون گوگردار هست ک از دارو خونه بگیر وتو حمام بزن بدنت روی جوش های کمر وبدنت سریع میره.‌‌...

و اینک جواب گرفتی خواهش میکنم برام دعا کن🥲🌱

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین