حدودا یک ساعت بیهوشی هیچی هم نمیفهمی بیخودی میترسی عزیزم
کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we know
سلام عزیزم خوبی من کولونوسکوپی انجام دادم تقریباسه ماه پیش بود کلون سخت تره تازه ولی نه بیهوشی و متوجه میشی نه بعدش اذیت میشی کل تایمی ام که شما خوابی واسه آندوسکوپی کلا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اس بیهوشی ام ک میگن مثل خواب مصنوعیه خوابت سنگینه بیدارم ک میشی تا نیم ساعت یه ساعت بعدش اصلا یادت نمیمونه ک چیکار کردی و کجا بودی جای لوله توی گلو و این حرفا ام اصلا اذیت نمیکنه اینجوری بگم ک انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده
یه مسافر کوچولو دارم توراه خدا سلامت برسونه بهمون 🧿🥺
منم خیلی میترسیدم بار اولمم بود رفته بودم ولی وقتی رفتم دیدم ۵ نفر جلوی منن هرکی ام میرفت داخت یه آنژیو میزدن بیرون میشستن تا صدا کنند صدا ام میزدن میرفتی داخل نفر قبلی ک کارش انجام شده بود و بیهوش بودم همراهش و صدا میکردن و شروع میکردن به بیهوشی نفر بعدی تقریبا پنج دفع بعد از انجام اندو یا کلن هم بیمار بهوش میاد نگران هیچی نباش هیچ اتفاقی نمیوفتع
یه مسافر کوچولو دارم توراه خدا سلامت برسونه بهمون 🧿🥺
نه گلم پدرم دو بار انجام دادن یه بار بدون بیهوشی و یه بارم با بیهوشی
بار اول چون بدون بیهوشی بود خیلی اذیت شدن ولی بار دوم اصلا
حتما پیگیری کنید انشالله چیزی نیستش
کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we know