2777
2789

من یکشنبه نوبت دکتر دارم میخوام اندوسکپی بشم

میگن بیهوش میکنن؟بیهوشیش چطوریه؟مثلا من اپاندیسمو عمل کردم بیهوشیش همونقد طول میکشه به هوش بیام؟؟

میشه راهنماییم کنین

خیلی ترسیدم

حدودا یک ساعت بیهوشی هیچی هم نمیفهمی بیخودی میترسی عزیزم

کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we know

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدودا یک ساعت بیهوشی هیچی هم نمیفهمی بیخودی میترسی عزیزم

شما مشکل معده داشتی عزیزم؟؟

من خییلی میترسم نکنه مشکل جدی داشته باشم

چندین روزه نمیتونم غذا بخورم

خیلی ساله درگیر مشکل معدم ولی اندوسکپی نرفتم دقیق نمیدونم چه مشکلی دارم الان

سلام عزیزم خوبی من کولونوسکوپی انجام دادم تقریباسه ماه پیش بود کلون سخت تره تازه ولی نه بیهوشی و متوجه میشی نه بعدش اذیت میشی کل تایمی ام که شما خوابی واسه آندوسکوپی کلا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اس بیهوشی ام ک میگن مثل خواب مصنوعیه خوابت سنگینه بیدارم ک میشی تا نیم ساعت یه ساعت بعدش اصلا یادت نمی‌مونه ک چیکار کردی و کجا بودی جای لوله توی گلو و این حرفا ام اصلا اذیت نمیکنه اینجوری بگم ک انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده

یه مسافر کوچولو دارم توراه خدا سلامت برسونه بهمون 🧿🥺

منم خیلی میترسیدم بار اولمم بود رفته بودم ولی وقتی رفتم دیدم ۵ نفر جلوی منن هرکی ام می‌رفت داخت یه آنژیو میزدن بیرون میشستن تا صدا کنند صدا ام میزدن می‌رفتی داخل نفر قبلی ک کارش انجام شده بود و بیهوش بودم همراهش و صدا میکردن و شروع میکردن به بیهوشی نفر بعدی تقریبا پنج دفع بعد از انجام اندو یا کلن هم بیمار بهوش میاد نگران هیچی نباش هیچ اتفاقی نمیوفتع

شما مشکل معده داشتی عزیزم؟؟من خییلی میترسم نکنه مشکل جدی داشته باشمچندین روزه نمیتونم غذا بخورمخیلی ...

نه گلم پدرم دو بار انجام دادن یه بار بدون بیهوشی و یه بارم با بیهوشی 

بار اول چون بدون بیهوشی بود خیلی اذیت شدن ولی بار دوم اصلا 

حتما پیگیری کنید انشالله چیزی نیستش

کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we know

بیشتر ببینید
شما مشکل معده داشتی عزیزم؟؟من خییلی میترسم نکنه مشکل جدی داشته باشمچندین روزه نمیتونم غذا بخورمخیلی ...

انشالله که هیچی چی نیست اگ ذاعقه یا چیز کوچیکی هم تو معدت باشه همونجا بدون درد و خون ریزی بر میدارن فقط استرس نداشته باش هیچی نمیشه