2777
2789
عنوان

با دیدن ارشاد یاد یکی از خواستگارای خواهرم افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3149 بازدید | 119 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موز خوردنش چرا از نظرتون بد بوده ؟

نمیدونم ولی به نظر من داماد نباید چیزی بخوره 

اونم درحالی ک اونقدر میوه هست موز😂😂 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

خیلی از پسرایی که به اصطلاح خرخونن و تو فاز درسن اینطورن...واقعا وحشتناکه...

من یه موردیو ‌میشناسم جلو مهمونی که یک بار دیده بودشون کله ملق میزد که قدرت بدنیشو نشون بده😐🤦🏻‍♀️۴۰ سالش بود بنده خدا انقد درس خونده بود مخش تاب برداشته بود

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
تکرار پایتخت فردا ساعت چنده ؟

سه و ربع قک کنم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید
نه😂😂داماد نباید چیزی بخوره ک

وا کی گفته ؟! هرچی باشه مهمونه پذیرایی کردین خورده

ولی به نظرم دنیای باهوش ها جوری که از نظر ما معمولی ها قابل درک نیس

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
باید پرتقال میخورد؟

نه کلا نباید چیزی میخورد 

اخه شما فرض کن 

داماد اون جمع 

مراسم به اون سنگینی 

جو سنگین 

هر لحظه ازت سوال میپرسن 

تو ورداری موز بخوری 

بیشتر ببینید

جلسه اول موز خورد وای چقد عجیب. موزا دکوری بودن؟ 🥴

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
تکرار پایتخت فردا ساعت چنده ؟

ساعت ۱۰ صبح

توی تایپیکای. کنکوری. تگم کنید لطفا🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بیشتر ببینید
نمیدونم ولی به نظر من داماد نباید چیزی بخوره اونم درحالی ک اونقدر میوه هست موز😂😂

نبایدی ک در کار نیست ولی بخای حساب کنی والا موز خوردن راحت تر از کیوی و پرتقال و سیب بوده کثیف کاری و اب میوه دراومدن نداره ! 

حتی خیار خرت خرت خیار خوردن بدتر از موز خوردنه خب 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
نبایدی ک در کار نیست ولی بخای حساب کنی والا موز خوردن راحت تر از کیوی و پرتقال و سیب بوده کثیف کاری ...

اخه من چون برا خواهرم زیاد خواستگار میومد 

توی هیچ خواستگاری ایی داماد میوه نمیخورد 

ولی چایی میخوردن  

خانوادشون میخوردنا خود شخص داماد نمیخورد 

بیشتر ببینید