2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیادن؟

دور تا دورش هست دیگ

تند تندم در میاد 

کاشکی فقط اینجا بود،چونه شکم رون اعصاب نمونده

تنبلی دارم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

مو تو اون ناحیه به خاطر تنبلی تخمدان و هورموناس باید قرص بخوری

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

[QUOTE=376815892]تنبلی تخمدلن داری پی درمان باش[/QUOTEمن مو دور سینه دارم ولی تنبلی تخمدادن نداشتم ه ...

پس دلیلش چبه؟

حالا گفتم تنبلی تخمدان داره بعد تاپیک قبلشو دیدم دیدم همینو گفته،تنبلیو داره

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

مو تو اون ناحیه به خاطر تنبلی تخمدان و هورموناس باید قرص بخوری

درمان شدنیه؟با چ.قرصی چ دکتری

درمان شدنیه؟با چ.قرصی چ دکتری

کنترل شدنیه 

اسپرنولاکتون و سیپروترون و از این داروها 

متخصص زنان و زایمان یا فوق تخصص غدد

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

پس دلیلش چبه؟حالا گفتم تنبلی تخمدان داره بعد تاپیک قبلشو دیدم دیدم همینو گفته،تنبلیو داره

نمیدونم ما فکر کنم ارثی باشه مامانم وخالمم  مو داره دور حاله  

من کمتر بود لیزر که رفتم بعد ولش کردم بیشتر شد 

نمیدونم ما فکر کنم ارثی باشه مامانم وخالمم مو داره دور حاله من کمتر بود لیزر که رفتم بعد ولش کردم ...

چون باید ریشهه یابی کرد

دو دلیل داره،من تحقیق کردم در این باره

یا هورمون مردونه بالاست یا تنبلی تخمدان

من خودم فک کنم دوتاشو دارم