2777
2789
عنوان

بنظرتون آشپزی ذاتی

138 بازدید | 26 پست

من عمه هام آشپزیشون خییلی بد 

در حدی که نوه ام هم دارن بازم بد 

ولی خاله هام عالیه 

ابجیمم انگار به خاله هام رفته 

با اینکه سی سالمه ولی با هر ترفندی می خوام آشپزی کنم 

غذاهام بد میشه  بارها خونه بابامم بودم آشپزی میکردم ولی باز بد میشد 

اکسپولرم پر از آشپزی و اینا شد 

باور کنید بازم اصول رعایت می کنم  بازم غذام بد میشه 

مشکلم این بدبخت شوهرم تو ۷ ماهی که عروسی گرفتیم یک بار غذای درست حسابی نخورده 🥺

یعنی آشپزی ذاتی ؟  من به عمه هام  و مامان بابام رفتم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من واقعا قبول دارم آشپزی کاملا ذاتی اما عزیزم تو تازه شروع کردی اشکالی نداره بابا هنوز اولشه باور کن خیلی بهتر میشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
من واقعا قبول دارم آشپزی کاملا ذاتی اما عزیزم تو تازه شروع کردی اشکالی نداره بابا هنوز اولشه باور کن ...

من تازه شروع نکردم  گلم  خونه بابامم بارها آشپزی می کردم 

شما دستور غذا از نت یا هرجا ک دوست داری بردارعینا دستورش رو اجرا کن. دقیقا همون در میاد

گفتن که درسته ذاتی   ولی بعضی وقتا دستور غذاهایی که می ذارن کامل نیست  مثلا قرمه سبزی هیچ وقت اندازه دقیق آبشو نمی ذارن 

من تازه شروع نکردم گلم خونه بابامم بارها آشپزی می کردم

خب یه روش جدید رو امتحان کن ببین اول سعی کن ادویه ها رو بشناسی و باهاشون ارتباط برقرار کنی مسئله دوم هر موقع که برنج میخوای بپزی به تایم ها دقت کن که کم و زیاد زمان دستت بیاد ،از غذاهای کوچیک و ساده شروع کن دستور های اینترنت و ول کن یه مدت خودت دلی بپز ببین چی در میاد اما مهم ترینش اینه با عشق بپزی تمام وجودت رو بزار روش باور کن عالی میشه❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
خب یه روش جدید رو امتحان کن ببین اول سعی کن ادویه ها رو بشناسی و باهاشون ارتباط برقرار کنی مسئله دوم ...

چون بارها غذام بد شد   کلا آشپزی می کنم استرسی میشم  

در کل امیدوارم خوب شه  بیچاره  شوهرمم گناه داره 

واقعا دو سه دفعه ام مهمون اومد  خراب کاری کردم‌

یعنی با اینکه ذاتی آشپزی ! ولی میشه مثلا من آشپزیم خوب شه ؟

اره چرا نشه ما ها بلد بودیم ی مدت چشم بریز همه چی رو بیخیال نت شو یاد میگیری.  ذاتی چیه حرف جدید به خودتون تلقین میکنید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم