2777
2789
عنوان

کنکوریا کسی مشاور میخواد

109 بازدید | 16 پست

یه مشاور خودم دارم عالیه کارش عالیییی 

نزدیک ۱۰تامشاور عوض کردم

ولی ایشون کارشون خیلی خوبه

خودشون ازمون میگیرن 

پپیگییری عالی

همه چیشون عالیه

خواستین بگین تا ایدیشون یهتون بدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بستگی به این داره چه طرحی قبول کنین ۲۳۰۰ من گرفتم

به نظرم کیفیتش خیلی پایین باشه، یک شرکتی هست که تضمینی کار می کنه، برای رتبه زیر ۵۰۰۰ تا ۵۰۰ با یک تفاوت هایی حدود ۱۰ میلیون می گیره و در قبال آن هم چک صیادی  هم سفته و هم ضمانت ملکی به مبلغ ۳۰۰ میلیون می ده، ۲۵۰۰ بدون ضمانت در قبال ۱۰ میلیون با ضمانت  به صرفه نیست. 

به نظرم کیفیتش خیلی پایین باشه، یک شرکتی هست که تضمینی کار می کنه، برای رتبه زیر ۵۰۰۰ تا ۵۰۰ با یک ت ...

البته یک شرایط اولیه ای دانش آموز باید داشته باشه  مثلا معدل سال دهم و یازدهم نباید زیر ۱۹/۵ باشه و آموزش زبان هم باید گواهی دوره های ترمیک یکسری آموزشگاه ها را نشان بدهند   

بله بستگی به این داره چه طرحی قبول کنین ۲۳۰۰ من گرفتم

به نظرم کیفیتش خیلی پایین باشه، یک شرکتی هست که تضمینی کار می کنه، برای رتبه زیر ۵۰۰۰ تا ۵۰۰ با یک تفاوت هایی حدود ۱۰ میلیون می گیره و در قبال آن هم چک صیادی  هم سفته و هم ضمانت ملکی به مبلغ ۳۰۰ میلیون می ده، ۲۵۰۰ بدون ضمانت در قبال ۱۰ میلیون با ضمانت  به صرفه نیست.