2777
2789

دوستم از تو اینستاگرام با یکی از دخترهای هم محلی آشنا میشن

دختر خانوم ظاهری نسبتا زیبا اما خانواده به شدت فقیر 

چند مدت مجازی با هم هستن و تو این مدت پسر واسش کم نمیزاره از هیچ نظر 

نیت و قصدش هم ازدواجه بنده خدا

واسه دِیت و قرار اول 

با ماشین میره دنبالش میرن سینما و بعدش رستوران و آخر سر هم قبل رسوندنش به خونه جلوی یه آبمیوه فروشی وایمیسه و میره دوتا موهیتو میگیره و میاد 

یعنی چند لحظه تنهاش میذاره تو ماشین

حالا میگه از تو داشبورد تقریبا ۳۰۰ یورو پول نقد که واسه باباش بوده  و از باکس وسط یه گردنبند نقره و پاکت سیگارم غیب شده !!!!!!

چیزی که اصلا سابقه نداشته

هیجی دیگه گفتم من گناهشو نمیشورم ولی این دختر خانوم گمون نکنم گزینه مناسبی واسه ازدواج باشه

شایدم ازت خوشش نیومده و گفته این دِیت اول و آخره 

بذار یه چیزی ازش بِکَنم 

شما ظاهرا عقده اودیپ داری با یه روانشناس صحبت کن. خرجش از این همه نتی که صرف این تاپیکای احمقانه میکنی کمتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ عجیب .خب اگه پسره پولدار بوده و قصدش ازدواج بوده دختره خیلی خل بوده زنش میشد که بیشتر میتونست کاسب ...

حتی اگه هدفش واقعا پول بوده باشه از روشای دیگه خیلیی بیشتر میتونست از پسره پول بگیره پاکت سیگار مبخواد چیکار اخه

بچه ها این کاربر احتمالا پشتش یک سایبری هست.تاپیکاش همه هدف دار هست لطفا تو تاپیکش کامنت نذارید.

من سایبریم ؟

حالا اگه پست عاشقانه بذارم و مدام از خانوما تعریف کنم حتما میشم آدم خوب

شما نیا زیر پستام

من عقده کامنت ندارم . فقط دلم میخواد تجربه هام به اشتراک بذارم . یکی هم اینجا ببینه مثلا به درد داداشش بخوره واسه من کافیه

متاسفانه عزیزم حقیقت تلخه

چی حقیقت داره؟ تاپیکای محیرالعقول سریالی با عقده اودیپ؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.