2777
2789
عنوان

لطفا توی بیو های خراب شده اتون انقدر ننویسین مدیکال استیودنت😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3456 بازدید | 155 پست

من خیلی راحت میتونستم پزشکی بخونم ولی خودم به زیست شناسی علاقه داشتم و دانشجوی زیستم 

جو جامعه در رابطه با رشته های دیگه خیلی مسمومه خصوصا علوم پایه

تا جایی که یمدت استخاره میگرفتم انصراف بدم برای پزشکی آماده بشم بعد میگفتم دیوونه تو تمام زندگیت عاشق این بودی دانشمند بشی آخه پزشکی که به اهدافت نزدیکت نمیکنه فقط ۷ سالو هدر میدی ولی بازم وسوسه میشدم

یروز تو راه دانشگاه یه دخترخانومیو دیدم که دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتی بود 

باهم دوست شدیم بهم گفت عاشق ادبیاته ولی استعدادش صفره و استعداد پزشکی داره و به دوست من که ادبیات میخونه ولی در حسرت پزشکیه غبطه میخورد و میگفت خوش به حالت 

خیلی برام عجیب بود میگفت هرچی کلاس ادبیات و شعر و نویسندگی رفتم موفق نشدم و چسبیدم به همین پزشکی که استعدادمه

دوست عزیز مطمعنی رسالتت پزشکیه؟ اگه واقعا هدفی داری یسالم بشین درست و حسابی با روشای نوین یادگیری بخون(از یوتیوب ببین) اگر نه برو سمت استعدادت و اهداف جدید بساز

علوم پایه برای کسایی نیست که پزشکی قبول نشدن بیان اینجا

علوم پایه گنجینه ی علومه و نابغه میخواد افرادی مثل پروفسور بهاروند (زیست) شهید احمدی روشن(شیمی) شهید فخری زاده (فیزیک) مرحومه میرزاخانی (ریاضی) اگه الگوت این افراد باشن میتونی دووم بیاری وگرنه برو برای پزشکی بخون 

علوم پایه واقعا نخبه میخواد و جای سیاه لشکر نیست

سلام چند تا سوال در مورد رشته ریاضی دارم میتونم بپرسم ؟

میتونی بیای تاپیک یکی مونده به آخرم اینجا جواب بدم ممکنه گم بشه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی راحت میتونستم پزشکی بخونم ولی خودم به زیست شناسی علاقه داشتم و دانشجوی زیستم جو جامعه در راب ...

واقعا علوم پایه نخبه میخواد👌 متاسفانه علوم پایه که اساس تمام علومه را توی مملکت ما نادیده میگیرند و چقدر هم عالیه برای بورس شدن. من خودم واقعا فاز کسایی که میخواند مهاحرت کنند ولی میرند سمت پزشکی و پیرا را  متوجه نمیشم. چون بورس هم بشند بهشون خیلی سخت میگیرند مثل ایران نیست که پزشک را بپرستند یا طرف هر قصوری انجام داد بیمار نتونه چیزی بگه!(در اکثر مواقع)

ولی علوم پایه مشکلش اینه که کسی که بخواد بمونه وااااقعا براش شغل خیلی کم گیر میاد.

واقعا علوم پایه نخبه میخواد👌 متاسفانه علوم پایه که اساس تمام علومه را توی مملکت ما نادیده میگیرند و ...

وقتی خودم میخواستم وارد رشته ی زیست بشم این طرز تفکر و داشتم و خیلی میترسیدم ولی اونزمونا با چند تا دانشجوی فیزیک و ریاضی دانشگاه بهشتی آشنا شدم که طرز فکرمو تغییر دادن

قطعا برای کسی که راهشو درست انتخاب کنه و تمام تلاششو به کار بگیره کار پیدا میشه نمیدونم سریال ذهن زیبا که پخش شد دیدین یا نه اما یه دانشجوی زیست از دانشگاه شیراز تونست خودشو به دانشگاه شهید بهشتی برسونه و یکسال دوندگی کنه و بره و بیاد تا وارد پژوهشگاه رویان بشه و الان جزو ۲ درصد دانشمندای برتر جهان باشه 

مگه پروفسور بهاروند مهاجرت کرد؟ یا همسرش دکتر فرزانه ؟ ولی جزو برترین دانشمندای جهان شدن

برای کسی که بخواد کاری انجام بده راه باز میشه

من برای خودم مهاجرتو نمیپسندم ترجیح میدم اگر نیاز بود و دوره های فشرده برگزار شد برم و برگردم

اگه قرار باشه همه برن پس کی بمونه و ایرانو بسازه 

من خودمو در برابر نسل آینده ی کشور مسئول میدونم

وقتی خودم میخواستم وارد رشته ی زیست بشم این طرز تفکر و داشتم و خیلی میترسیدم ولی اونزمونا با چند تا ...

چقدرر هم عالی، اولین باره بین این‌همه تاپیک ارزوی پزشکی یه پست اینجوری دیدم. مطمینم با این تلاش و پشتکار و انگیزه ای که دارید موفق هستید و موفق تر هم میشید. چقدر قشنگه ادم به رشته ای که میخونه اینجوری احترام بذاره

چقدرر هم عالی، اولین باره بین این‌همه تاپیک ارزوی پزشکی یه پست اینجوری دیدم. مطمینم با این تلاش و پش ...

ممنونم از انرژی مثبت و خوبی که بهم دادید😍 الهی چند برابرش به خودتون برگرده🥰

من هم برای شما آرزوی بهترین ها دارم💚💖

کنکور همش تلاش نیست، ۹۰ درصدش پارتی و سهمیه است، خودتو اذیت نکن. البته اونایی که با تلاش رسیدند قابل ...

با این چرت و پرتا دل خودتونو خوش نکنید هرکس تلاش کنه نتیجشم میگیره 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
با این چرت و پرتا دل خودتونو خوش نکنید هرکس تلاش کنه نتیجشم میگیره

بله درست میگید سهمیه وجود نداره. ولی از کلمات مناسب استفاده کنید! لطفا ریپ نزنید چون خونده نمیشه و اعلانتون همون موقع پاک میشه، چون طرز جواب دادن و نظر مخالف دادن بلد نیستید.

عزیز دلم اینجوری نگو خب اونم تلاش کرده روزی 13ساعت خونده که ذوقشو نشون بده دیگه به هدفش برسه ♥️توام میتونی

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
واقعا علوم پایه نخبه میخواد👌 متاسفانه علوم پایه که اساس تمام علومه را توی مملکت ما نادیده میگیرند و ...

منم علوم پایه خوندم استادمون میگفت اگر برید خارج از کشور بگید بیولوژی میخونم یک قدم میرن عقب چون یک زیست شناس باید ریاضی فیزیک و شیمی بلد باشه و علم زیادی داشته باشه

مصلحت من اگه پزشکی نباشه مرگه.کاملا جدی

انصراف بده

برو دوباره کنکور بده.

وقتی انقدر کورکورانه یه چیزی رو میحوای باید صدت رو بزاری.

من همیشه میگم تو هدفاتون، توانتون و استعدادتونم در کنار علاقه تون در نظر بگیرین.

من کاری به تاثیر پول در کنکور ندارم که قطعا موثره ولی واقعا توان ذهنیم موثره.