2777
2789

بنظرم کلاااا فراموش کنید

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنم بهم علاقه داره فقط به خاطر رابطه ای که با دختر خالش داشتم طرفم نمیاد

ببین یا باید برا داشتنش رابطه دو تا دختر خاله رو بهم بزنی که هم گناهه و کارما داره تهشم ممکنه باهم اشتی کنن و دختر خاله بخاد به وسیله دختر مورد علاقت ازت انتقام بگیره

و یا اینکه باید بیخیالش بشی من بودم مورد دومو انتخاب میکردم

خب جالب نمیشه اگه هم قصدت ازدواج باشه ایشون با دختر خالش رفت و آمد میکنه و این شما هستید که اذیت میشه😊

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

اره جدی نبودم‌ باهاش‌

ولی جالب نیست و به جایی هم نمی‌رسید 

بعضی ها هم که میگن قایم کنید مگه میشه ؟ خیلی زود میفهمه دور که نیستن دختر خاله هستن😐

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

خودت قبلی رو فراموش کردی؟دخترا بدونن همچین موردی و رد میکنن

بله صد درصد

شما خودتون با کسی که با پسر خالتون آشنا بوده آیا آشنا میشید؟

برای ازدواج قطعا خیر

😂😂برام جالبه شما آقایون دوراتون رو می‌زنید بعد برای ازدواج دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده اید

میتونم بپرسم چرا؟