2777
2789
عنوان

عمم مرد ولی نتونستم حلال کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخته بخشیدنش، اما اگه میتونی ببخشش، به خدا بگو میبخشمش تو هم برام جبرانش کن و بختمو یه جای خوب باز ک ...

اره مگ با خدا معامله کنی

منم چند نفرو نمی تونم ببخشم  

شاید در اینده ببخشم 

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

ولی ب اینم فکر کن این ک اون اقا پس کشیده راحتیعنی خودش مرد زندگی تو نبوده عزیزم

ببین گلم من روزی که گفت ازت بد گفتن خدا شاهده اصلا ناراحت نشدم همینجوری سرسری گفتم خب مردم حرف زیاد میزنن 

ولی زمانی که گفت عمه خودت بوده غم عالم اومد رو سرم یعنی من به هرکس بگی فکرم رفته بود ولی به عمم نه 

من اونقدر دوستش داشتم که وقتی خونمون بود همیشه با مادرم بحث میکردم که چون عمه اینجاست غذای حاضری نخوریم یه چیز عالی درست کنیم یا میرفتم کاراشو میکردم و کلا خیلی احترامشو داشتم 

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
اره مگ با خدا معامله کنیمنم چند نفرو نمی تونم ببخشم شاید در اینده ببخشم

خدا خودش گفت ارحم ترحم. به هم رحم کنید تا بهتون رحم کنم، عمه که پشیمون شد و دستش هم از دنیا کوتاهه، میشه بخشیدش تا خدا هم رحم کنه بهمون ، اصلا معامله با خدا سراسر سوده و منفعت ، ان شالله که برای شما هم نتیجه خوبی داشته باشه عزیزم ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تو زندگی پس از زندگی میگفت اون دنیا یقه ش رو گرفتن گفتن: اونکه گفته حلال کن چرا نبخشیدیش . اذیت شده ...

اگه حلال کنم درد خودمو سبک شمردم

فک کن اون مرد ک چند سال ازت بزرگتره حرفای بقیه رو باور کرد  و مث بچه ها رفتار کرد جا داره بگم خاک تو سرش

خوبه رفت و امد داشتین باهم باید میشناختتت 

همون بهتر و همون اول راه رفت

ممکن بود بعدها ازدواج کنی و کسی چیزی بهش بگ باز تنهات بذاره

خدا به قلبت آرامش بدهالهی بحق همین ماه عزیز، خدا یه آدم مناسب سر راهت قرار بده که تلخی روزای گذشته ی ...

ممنون گلم انشالله

چرا گفتی بخشیدمت 

باید نگفتی من واگذار میکنم طرف حسابم خداس 

نمیشه آدم هر کاری خواست بکنه فکر کنه بخشیده میشه اونم حق الناس! 

امیدوارم بخت خوبی مصیبت بشه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید

حلالش کن عزیزم.. اون آقا مقصره واقعا عاشق شما نبوده وگرنه هر چیزی هم میشنید پا پس نمیکشید  

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
خیلی سخته آدم با خودش کلنجار می‌رهکه اگه ببخشم پس اونهمه غصه رو چه کنم اگه نبخشم روشو زمین انداختم و ...

عزیزم درکت میکنم وقتی انتظارشو نداشتی.اما سعی کن کم کم از ته دلت ازین موضوع بگذری .چون هنوز جا واسه ازدواج خیلی بهترم هست و  در بهترین زمان این اتفاق واست میفته.

ببخش و بگذر و با خدا معامله کن.مطمعنن خدا کمکت میکنه و بزودی معجزه اتفاق میفته‌ واست.فقط از ته قلبت ببخشش و بدون حتما از یه جایی به صلاحت نبوده.عمت هم واسطه بهم خوردن این وصلت شده.فقط با خدا معامله کن...مطمعنم اتفاقای خوبی واست میفته

خیلی سخته درکت میکنم عزیزم انشا...خدا واست بهترشو رقم بزنه بیا یه قولی ب خدا بده بگو اگ یه همسرخوب ن ...

واقعا هم همینطوره 

اگه خدا واسم جبران کنه منم میبخشمش