2777
2789

دلیلش چیه

فضای مجازی فقط انگار در مورد من صدق میکنه

۲۰ سالمه و هیچ خواستگاری ندارم همه تو فامیل ازدواج کردن حتی اونایی که از من کوچیکتر هستن

من نمیخوام به این زودی ازدواج کنم ولی اینکه خواستگار ندارم خیلی نگران کننده است

تک فرزندم و رشته خوب میخونم تو دانشگاه خوب 

خونه و ماشینم دارم

بقیه هم میگن خوشگلم یجورایی محجبه ام هستم 

آرایشم نمیکنم ولی همیشه مرتبم 

قدمم بلنده

استایلمم میپسندن همه

و اینجوریم که هرجا میرم تو مرکز توجه جمع قرار میگیرم و رابطه ام با همه آدما خوبه

بشدت آرومم 

ولی با این حال حتی یه نفرم نیومده خواستگاریم بنظرتون علتش چیه؟

با پسرا اصلا حرفم نمیزنه تو دانشگاه فقط در حد سلام و علیک

دوستام میگن چون با پسرا خیلی گرم نمیگیری و سمتشون نمیری واسه همینه

من نمیخوام تا چندسال دیگه ازدواج کنم اما نگرانم اهمونطور که تا الان کسی پیدا نشده تا ابدم هیچکس پیدا نشه

فقط تو اینستا مخالفن😂

اینجا که همه دوست دارن

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

علت اینکه سراغ شما نمیان اینه که شما رو برای ... نمیخوان اما میرن سراغ دخترایی که میدونن جوابشون مثبت هست به این قضیه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

و اینکه کسی مثل شما نباید مثل اون دخترا تو خیابون دنبال پارتنر و خواستگار بچرخه باید تو رشتت و همایش ها دنبال ادم هم کفو باشی

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
الان اینجوری که اینجا گفتی انگار دنبال کیسی اینجا🤣🤣🤣🤣معیاراتم بگو ایشالا همینجا عروس میشی داماد ...

نه کلا گفتم

میخوام بدونم مشکل از کجاست

ایراد از منه

یا چی