ي اخلاق بدي داره درمورد همه چي حرف درست ميكنه طلاق چاقي لاغري و حرف زدنشو بلد نيس شما بودين چيكار ميكردين؟بابام زنگ زده بهش گفته بهتره قطع رابطه كنيم تا كي ميخواي اينجوري باشي بچه هام اذيت ميشن درمورد چاقي شوهرخواهرم گفته اونام واكنش نشون دادن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چیزی که در مورد اطرافیانم که آدم های عاقلی هم بودن دیدم با بالاتر رفتن سن انگار عقل آدم کم میشه و همه چی رو به زبون میارن!!!! قطع رابطه رو واقعا نمی پسندم به هر حال مادره میتونید رابطه رو کم کنید و با صحبت باهاشون این مشکل رو رفع کنید
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
وقتی بیشعور هستی و بشدت بی ظرفیت پس تاپیک نزن وقتی زدی پس نظرات بقیه رو هم تحمل کن شماها به مادربزرگتون که حکم مادرتون رو داره رحم نمیکنین خدا میدونه عاقبتتون چی میخواد بشه