2777
2789
بچه ها امروز دیدمش جواب قطعی ندادم هنوز ولی به شدت بچست بچه مثبته کلا اخلاقی واقعا عالیه اما ظاهرش ر ...

وای اگه واقعا همینطوره که دو دل چرا؟

بببن کیس بهتر ازین ابنروزا گیر نمیاد

البته برای شناخت کامل فعلا زوده

یه دوره ی آشنایی بزار بعد جواب قطعی بده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای اگه واقعا همینطوره که دو دل چرا؟بببن کیس بهتر ازین ابنروزا گیر نمیادالبته برای شناخت کامل فعلا ز ...

شما تایید میکنین خیلی خیالم راحت میشع واقعذ 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
عزیزم خوشحال شدم به نظرم خیلی عالیه...بهتر ازین مگه میشهولی بازم عجله نکن شناخت کامل پیدا کنین بعد ت ...

مرسیی ازت ❤️

بابا با کله برو تو ظرف عسل تاکی میخای تو خانواده سمی خودت بمونی بلخره توعم حق زندگی داری ازدواج کن ماروهم خوشحال کند

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید
تازه از سرتم زیادیه .... با خونواده شما اختلاف زیادی دارن ... باید از خداتم باشه.. یا دوس داریی بم ...

وقتی شعور نداشته باشی به روایت تصویر

حآلَم‌دَقیقا‌شَبیه‌دَست‌خَط‌دُکتُرآست؛

شغل نداشتن خیلی مهمه ثبات زندگی هر فرد شغلشه حتمن مشاور برو سریع و گذرا نگاه نکن ،برو مشاور حتمن بهتر از نی نی سایت راهنماییت می‌کنند خودش چیزی بدست نیاورده همش از طرف خانواده حمایت مالی شده 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

بابا با کله برو تو ظرف عسل تاکی میخای تو خانواده سمی خودت بمونی بلخره توعم حق زندگی داری ازدواج کن م ...

ترسم از نبود شغله هرچند میدونم خانوادش هستن درامد هست 

بیشتر بخاطر این که دوست فامیل نگن شوهرش مثل باباش بیکار

شما تایید میکنین خیلی خیالم راحت میشع واقعذ

اسی عذر میخام شرمنده سواله واسم اما جریان تعرضت چی میشه شما دختری ببخشید ؟؟

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀دلم که نه همه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭همه توزندگیشون یه بار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرماه هرساعت وثانیه دارم از نبودنت ودلتنگیت هزاربار میمیرم 😭😭خدایا تورو خدا منم ببرپیشش ،کمرم شکسته نبودنش خوردم کرده😭💔🖤کاش من بجات میمردم ،توروخدا حال وروزموبیاببین،ببین داغت باهام چکارکرده ببین چقدرشکسته ام کرده😭💔دلم میخاد باصدای بلند جیغ بزنم گریه کنم صدات بزنم خداروالتماس کنم منم بیاره پیشت تااونجا هم مثل اینجا باهم باشیم😭🖤زود رفتی گلم🖤 رفتی داغت موند رودلم😭خدایا حقم این نیست روزی هزار بار بمیرم یبار ببرم پیشش راحت بشم😭😭😭🖤💔چرابغضم چند ساله نمیشکنه آخه 💔🖤😭🥀

بیشتر ببینید

اسی جان کیس خوبی بع نظر میاد اما بازم عجله نکن و عاقلانه تصمیم بگیر نمیدونم بعضی دوستان چرا یه جوری با اسی حرف زدن که انگار شرایط خانواده گیش انتخاب خودش بوده عزیزم تو نه تنها هیچی از اون آقا کم نداری بلکه سر هم هستی چون با وجود این آدما انقدر قوی و شاغل و تحصیل کرده ای به خودت افتخار کن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
شغل نداشتن خیلی مهمه ثبات زندگی هر فرد شغلشه حتمن مشاور برو سریع و گذرا نگاه نکن ،برو مشاور حتمن بهت ...

منم اینطور نگاه میکنم ولی میدونمم که سن کمه و دانشجوعه 

اینجوری فکر کردم که تا الان در غالب یه دانشجو هم کار کرده و میکنه پس ممکنه دراینده هم بیکار نمونه و کار کنه 

اسی عذر میخام شرمنده سواله واسم اما جریان تعرضت چی میشه شما دختری ببخشید ؟؟

تعرض نتونست فقط اقدام بود که اومد کنارم دراز کشید و من فرار کردم 

منم اینطور نگاه میکنم ولی میدونمم که سن کمه و دانشجوعه اینجوری فکر کردم که تا الان در غالب یه دانشجو ...

امیدوارم خوشبخت بشی ،انشاءالله شغلش هم اوکی میشه ولی صبر کن اوکی بشه بعد رسمی عقد کن خیلیا رو دیدم از اطرافیان همینطور بودن 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

اسی جان کیس خوبی بع نظر میاد اما بازم عجله نکن و عاقلانه تصمیم بگیر نمیدونم بعضی دوستان چرا یه جوری ...

مرسی که هستین🥲❤️‍🩹

واقعیته خانواده خوب همیشه باعث میشه ببشتر به چشم بیای