2777
2789

مریض شده روز اول مریضیشه فقط ساعت یازده داروشو خورده 

یبار فقط الان رفتم بهش میگم چرا نخوردی میگه نمیخورم خوب شدم همش میخوابم بخورم

یعنی چی خوب شدم کی روز اول مریضی خوب میشه 

نخوره منم مریض میشم یعنی متنفرم از این رفتارش که فکر میکنه همه چیز دانه و انقدر خودخواهه

بهش گفتم نخور نمیگم دیگه بهت اهمیت نمیدم لوس میکنی خودتو 

از 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار چی؟ من از صبح غذا درست کردم بابامم ظرفارو شسته هیچ کاری نیست تو خونه بخواد انجام بده

وظیفتونو انجام دادین 

الانم خیلی بد داری درموردش صحبت میکنی دنیا فدای یه تارموی مادر 

آرزوی خیلیا بودم... قربانی قدرنشناسی یک نفر شدم...

مامنت لجباز..تو چرا انقد بد دهنی؟ ی عمر بزرگت کرد وقتی مریض بودی با حوصله دارو دهنت ریخت .. اینه جوا ...

ببخشید شما اسم این که یکی داروشو نمیخوره میگه نمیخوام بخوابم دلم نمخواد بخورم چی میذارید؟

مگه فقط خودشه داروشو نمیخوره؟ ادم نیست دیگه تو این خونه؟ ایشون داروشو نخوره سه چهار نفر دیگه ام مریض میکنه 

از 

کشیدم با مهربونی با مسخره بازی با هرچی گفتم بخور نخورد نمیدونم دردش چیه

بزرگترا  ذهنیت خوبی به دارو و پزشک ندارن. 

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

وظیفتونو انجام دادین الانم خیلی بد داری درموردش صحبت میکنی دنیا فدای یه تارموی مادر

بابا ولم کن مگه من گفنم مامانم ادم بدیه؟ چرا هرچیو به چرت و پرت ربط میدید؟

قربونشم میرم فقط گفتم چرا نباید داروشو بخوره

از 

بزرگترا ذهنیت خوبی به دارو و پزشک ندارن.

اره دیگه فردا پس فردا که پسر ۱۰ ۱۲ سالش و مریض کرد و دختر کنکوریشو یه ماه مونده به کنکور مریض کرد اون موقع میفهمه ذهنیت خوب و بد چیه 

از 

خودبرتر پندار نیست واقعا خوابش،می کنن شاید کاراش می مونه نمیخواد زحمت شماها شه شما هم بیشتر انگار نگ ...

خب خوابش کنن یکی دو روز بخوابه بهتر از این که یه هفته کلا سر باشه و حالش بد باشه 

زحمتیم برای ما نداره والا هیچ کار خاصی انجام نمیده الان که بیداره نشسته گوشی بازی میکنه

بله من نگران این هستم که مریض شم چون یه ماه دیگه کنکور دارم و میدونم چه ادم بد مریضی هستم ولی دلیل نمیشه نگران مامانم نباشم

از