2777
2789

مثلا وقتی زایمان کردم سزارین بود میگفت والا من زاسیدم دوتام زاییدم اینجوری نکردم 

بعد مثلا سردرد دارم ب شوهرم میگم 

مادرشوهرم میگ والا من مریض میشدم اینجوری نمیکردم بدترین مریضیا گرفتم جیک نزدم شوهرمم دیگ وقتی مریضم بخاطر این عنا بم اعتنا نمیکنه چون فک میکنه ادا میام 

بعد خدا نکنه خودشون چیزیشون بشه ی کارایی میکننن اوووف بیای و ببینی 

نکبتا 

انقد بدم میاد ازشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرشوهر منم همینه من آپاندیس عمل کردم چپ و راست می‌گفت ناز می‌کنه من بدتر عمل کردم اینطوری نکردم خودت ننداز پاشو آشپزی کن ظرف بشور   یا زنگ میزد به شوهرم غذا از بیرون نگیر حتی از بیمارستان اومدم با یه حالتی می‌گفت یه ملیون خرج شد نه منم گفتم آپاندیس خود درمانی ندارع شرمنده  ولی شوهرم به حرفش توجه نمیکنه یا جوابش میداد الآنم اکثر وقتا مریض شم بهشون نمیگم 

یبار بگو شما پوست کلفتی دهنشو میبنده

اخه کجا پوست کلفت وقتی من میگم اره مثلا سرم درد میکنه ادا پهلوانارو درمیاره ولی وقتی خودش مریضه خدا میدونه چیکارا ک نمیکنه 

ی بار خونه ما بود ی جوری ناله میکرد برا یه سرماخوردگی ک پدرشوهرم فکر کرد من مریضش کردم بلندش کرد گورشونو گم کردن 

حیف محبت ک ب اینا میکنم من 

ببین ینی من بچه دوماهه داشتم این بهش گفتم اگ بدت نمیاد ماسک بزن من خودمم مریض میشم وقتی بچرو بغل میکنم ماسک میزنم ک نگیره اخه دوماهشه کوچیکه ک این حرف ب تیتیش خانم برخورد خابیدنی اونقد ناله کرد ک شوهرش گفت پاشو بریم حالا من بهش سوپ موپ نمیدونم ابمیوه و انواع شربت دادم خوب شه اونوقت 

وقتی ما مریضیم ی لیوان اب دست ادم نمیدن

خیلی زشته دیگ

بعد فردا پدرشوهرم گفت گور پدر بچه اگ میخاد مریض شه بشه پاشو بریم منم هاچ و واج موندم 

ک چرا اینجوری میگن بلند شدن رفتن از خونشون تا خونمونم ۱۷ ساعت راهه 

حالا جالب اینجاست ۲ روز بعد ما رفتیم خونشون بنا ب دلایلی رفتم دیدم خانوم سالم و خوش خرم 

😄😄😄فقط ادا هاش برا منه اخه ادمی ک سرما میخوره چجوری تو روز دوم عالیه؟

مادرشوهر منم همینه من آپاندیس عمل کردم چپ و راست می‌گفت ناز می‌کنه من بدتر عمل کردم اینطوری نکردم خو ...

من زایمان کردم روز سوم حالم خیلی بد شد نتونستم حرکت کنم منو بستری کردن ک گفت اینا همش اداعه نازه اله بلهمنتظرم دخترش بزاد منم برم بگم اداعه نازه