2777
2789
فقط تو این سایته که هرروز تاپیک میزنن ترشیدیم و آرزوی شوهر داریم تو واقعیت دخترا سرگرم درس و کار و ز ...

من اویل شوک فرهنگی میشدم 🤣 الان عادی شده واسم . بخدا من کل فامیل پدری و مادری زیر ۳۰ ازدواج نمیکنن اصلا 

بیا عزیزم ،یک کم منو نصیحت کن داغونم

ازدواج فقط دوسال اولش شیرینه خیلیم شیرینه

ولی مسئولیت و فکر و خیال یه زن تو ازدواج خیلی خیلی زیاده 

مخصوصا بعد از بچه

تو ازدواج میکنی که به خیال خودت سوار اسب آرزوها بتازی ولی ناخواسته وارد مشکلات همسر و خانواده همسر مشکلات ریز و درشت بچه اقتصاد و هزار تا مسئولیت دیگه میشی و هزار تا درگیری فکری دیگه

تازه اینا در صورتیه که ازدواج خوبی داشته باشی اگر خدا نکرده بزنه و طرفت ناتو از آب در بیاد که فبهی

اگر درآمد مستقل داری از خانواده جدا سو و مستقل زندگی کن خیلی شیرین تره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه عصر قاجار نیست که . الان اکثرا خودشون تمایل به ازدواج ندارن دخترا مستقلن راحتتر زندگی میکنن . ا ...

اکثر متاهلا برگردن به عقب ازدواج نمیکنن ادم. مجرد یه مشکل داره متاهل ده تا فکر نکنین زندگی متاهلا گل و بلبل هس 

همه راضی از کشف رازی... 

من اویل شوک فرهنگی میشدم 🤣 الان عادی شده واسم . بخدا من کل فامیل پدری و مادری زیر ۳۰ ازدواج نمیکنن ...

دقیقا منم ندیدم مثل توی نی نی سایت کسی تو سن ۱۶ ازدواج کنه اکثرا سی یا بیس پنج به بالا

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی

راستش نمی‌دونم بگم ازدواج بده یا خوبه

نمی‌دونم بگم به آدما اعتماد کردن خوبه یا بده 

نه میشه آدما رو کامل شناخت نه میشه گفت چند سال دیگه بعد ازدواج چه اتفاقی میفته

همه چی پنجاه پنجاه هستش یعنی وارد هر مسیری بشی مشکلات خودش رو داره حالا یکیش بیشتر و یکیش کمتر 

اما خودکشی راه حل خوبی نیست افسردگی هم خوب نیست ، من نمیتونم جواب قطعی بهت بدم که مجردی خوبه یا متاهلی