2777
2789
عنوان

باطل کردن طلسم

62 بازدید | 8 پست

برای دوستم طلسم گرفتن همه نشونه هاشم داره نمیدونید چجوری باطلش کنم ، دلم نمیخواد برم پیش فالگیر و اینا دلم نمیخواد سیاهیشون وارد زندگیم بشن، فقط میخواستم ببینم راهی وجود داره که بشه حالش خوب بشه و این طلسم از روش برداشته بشه

۱۱روز هرروز پشت سر هم بقره بخونه از سه شنبه شروع کنه من خودم از بقره خیلیییی نتیجه دیدم

ممنون عزیزم، خودم خیلی مشکل دارم ، دوستمم حالش خیلی بده واقعا از همه چیز ناامید شده کلی کیس ازدواج میاد میگه دلم از ازدواج زده شده سنشم رفته بالا نمیدونم براش چیکار کنم خیلی ناراحتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم، خودم خیلی مشکل دارم ، دوستمم حالش خیلی بده واقعا از همه چیز ناامید شده کلی کیس ازدواج م ...

من صوت بقره رو گوش کردم دو سه ماه ببین برکت بود ک اومد تو زندگیم به جون خودم اصلا یجور خوش اقبالی سرازیر میشه تو زندگیت خودت میمونی

چجوری بخونم؟

نماز طولانی در مفاتیح ب اسم نماز حضرت زهرا ذکر شده 

دو رکعت میخونید ثوابش هدیه میکنید ب حضرت‌ زهرا 

در رکعت اول بعد از حمد ۱۰۰ مرتبه قدر

در رکعت دوم بعد از حمد ۱۰۰ مرتبه توحید

بعد از سلام نماز

دعای توی مفاتیح ذکر شده میخونید

یک دعام در سایت دایی ابراهیم ذکر شده که میتونید تغییرش بدید چون نفرین میکنه ساحر سحر کننده و همچنین میخونید از موکلین نماز بخواهید کسی ک براتون دعا گرفته بهتون نشون بدن 

۷ الی ۱۴ روز باید خونده شه

در این طول این دوره یا باید نشونه ببینید یا خوابی ک بده کابوس مانند در غیر اینصورت میگن یا طلسم ندارید یا درست انجام ندادید

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

نماز طولانی در مفاتیح ب اسم نماز حضرت زهرا ذکر شده دو رکعت میخونید ثوابش هدیه میکنید ب حضرت‌ زهرا در ...

من امشب ۵ شبه خوندم فقط شب دوم کابوس دیدم

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜