2777
2789
عنوان

کسی اینجا شوهر رفیق باز داره

565 بازدید | 68 پست

ادم شده؟ چیکار میکنید چجوری میسازید همش با رفیقاشه  میشینن پاسو رر بازی میکنن بعد هفته ای یبار منو میبره ی دور تو خیابون فک میکنه خیلی سرگرمم میکنه اصن وقت نمیزاره الویت دوستاشن تا چیزیم میگم دعوا میشه چنروز قهر میکنیم

شوهرم اصلا رفیق باز نیست اصلا هر چی هست بیرون خونه و همکاره.

ولی داداشم خیلی رفیق بازه بی نهایت الان که ۲۹ سالشه تغییر نکرده امیدواریم در آینده تغییر رویه بده.چون تمام پسرفت زندگیش از رفیقاشه

عشق ممنوعه❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر من همینه

چجوری کنار میای خیلی غصه میخورم الان دم عید همه مسافرتن هیچکدوم دوستام میستن مادرم نیست اقا پاشد رف پیش دوستاش میگ خودتو سرگرم کن دوش بگیر فیلم ببین کاراتو بکن انگار من بچم اخه تا کی

شوهرم اصلا رفیق باز نیست اصلا هر چی هست بیرون خونه و همکاره.ولی داداشم خیلی رفیق بازه بی نهایت الان ...

تغییر نمیکنه  شوهر منم خونه مادرش همین بود میگفت بعد ازدواج درست میشه نشد 

دوستاش ک ازدواج کردن اینو گزاشتن کنار رفتن سر خونه زندگی اما این همش دوست جای گزین قبلیا میکنه

چجوری کنار میای خیلی غصه میخورم الان دم عید همه مسافرتن هیچکدوم دوستام میستن مادرم نیست اقا پاشد رف ...

هیچی میسازم .منم برای خودم رفیق پیدا کردم میرم بیرون میگردم.با بچه ام سرگرمم یعنی شوهر من جوریه که ولش کنی موقع شام و نهار و خواب خونه است تمام پول هاشم خرج رفیق هاش میکنه

تغییر نمیکنه شوهر منم خونه مادرش همین بود میگفت بعد ازدواج درست میشه نشد دوستاش ک ازدواج کردن اینو ...

اخ آخ مثل داداش من..

دوستای متاهلش رفتن ولی این همچنان دوست جدید جایگزین میکنه

عشق ممنوعه❤️‍🩹

شوهر من رفیق باز نیست ولی تو کارش غرق شده منم نه عیدی دارم نه تعطیلات نه جمعه حتی افطار هم خونه نمیاد تنهایی افطار میکنم زیادی چسبیده به کار گاهی بهش میگم یه دوست کاش میداشتی رفت و آمد میکردیم