2777
2789
عنوان

شوهرم از صبح بالای صدبار زنگ زده جواب نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 29 پست

من عنوانو دیدم خندیدم یاد خودمون افتادم 

چقدر شوعرم زنگ میزد 

الان برم یه جا ده روزم نباشم زنگ نمیزنه نفس میکشه راحت 😅

اونم که شما گفتی 

باهاش با خوبی حرف بزن 

همش پاک کن 

بعد دیگه یکی دوبار گفتی ادامه نده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
خب ببینه ، اصلا نباید به روش میاوردی بنظرم، نمی‌خوام عادی سازی کنم ولی 90 درصد میبینن، کاش اول و آخر ...

خیانته وقتی طرف مقابل راضی نباشه خیانته خیانت 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکل از شما و رابطه تون نیست، و به این معنی هم نیست که شما رو دوست نداره

این فیلمها اعتیاد آورن و ترک کردنشون پثل ترک مواد مخدر میمونه

باید بره پیش متخصص تا کمکش کنه

نمیدونم روانشناس باید بره یا روان پزشک یا سک...س تراپیست

ولی دیدم تو اینستا تبلیغ میکردن

در حال تثبیت وزن😎
مشکل از شما و رابطه تون نیست، و به این معنی هم نیست که شما رو دوست ندارهاین فیلمها اعتیاد آورن و ترک ...

اره می‌دونم باید بره بر عکس من از اینجور جاها متنفره 

فعلا نمی‌تونیم بریم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
من نمیدونم‌ درستش چیه فقط میتونم بگم ۹۰ درصد مردم میبینن

نبابا ۹۰درصد که نیستن 

بعد مجردی من خودم می‌دیدم ولی الان نه 

متاهلی خب فرق داره

بیشتر ببینید
به نظرم اگه بدش میاد که حضوری بره مشاوره تلفنی بگیرهچون شاید اونجا روش نشه بگه مشکلم چیه

راه دیگه ای جز مشاوره نیست 

اگه اعتیاد پیدا کرده باشه که راحت ترک نمیکنه 

بیشتر ببینید
به توچههه. چقدردخالت میکنی، بزاردوتاچیزیادبگیره بابا. اینقدر بدون مشکلین یعنی سراین چرت وپرتا دعوامی ...

چقدر بی تربیتی مادر و پدر بالا سرت نبوده هار شدی 

شوهرمه به من ربط داره 

همه چیز هم بلده شما نگاه کن جونت بالا بیاد خیلی علاقه داری و فشاریی

بیشتر ببینید
به توچههه. چقدردخالت میکنی، بزاردوتاچیزیادبگیره بابا. اینقدر بدون مشکلین یعنی سراین چرت وپرتا دعوامی ...

یکم عقل و سواد هم داری مطالعه کن چقدر آسیب میزنه انگار اینارو ساختن کسی چیزی یاد بگیره

بیشتر ببینید