2777
2789

میخام به جای کاشت 

ناخون مصتوعی بچسبونم

چسبش ازین سفیداست

میگم برای اینکه بعدش راحت رد بشه رو ناخونم لاک بزنم بعدش بچسبونم؟

یا نه رد مبشه؟

لطفا راهنماییم کنین مرسی خیر ببینین

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

اول لاک بزنم بعدش بچسبونم؟

یا همینجطوری با چسب بچسبونم

تاژه مژه ریسه ای هم بلد نبستم بچسبونم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول لاک بزنم بعدش بچسبونم؟یا همینجطوری با چسب بچسبونمتاژه مژه ریسه ای هم بلد نبستم بچسبونم

همون بدون لاک بچسبون 

مژه ریسه ای هم به قسمت داخلیش چسب بزن از زیر بزار تمیز تر باشه 

نه لاک نزن زیرش من یبار خیلی قبلا این کارو کردم رد لاک با چسب باهم بوده بود

مرسی پس همینجوری میچسبونم

لاک ساده شیری بزن بهتره...مژه ریسه ای هم ۱۴رو سه تا سه تا برش بزن از زیر مژه بچسبون دوردیف بقیه ۱۲بزن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
لاک ساده شیری بزن بهتره...مژه ریسه ای هم ۱۴رو سه تا سه تا برش بزن از زیر مژه بچسبون دوردیف بقیه ۱۲بز ...

من ۱۰ و ۱۲ رو گرفتم

سه تا سه تا با چسب بچسبونم به زیر مژه های خودم؟

لاک ساده شیری بزن بهتره...مژه ریسه ای هم ۱۴رو سه تا سه تا برش بزن از زیر مژه بچسبون دوردیف بقیه ۱۲بز ...

ناخون های خودم زیاد بلند نیس این ناخونم یکم بلنده دوس داشتم فرق کنه

من ۱۰ و ۱۲ رو گرفتمسه تا سه تا با چسب بچسبونم به زیر مژه های خودم؟

دوازده رو از اخر شروع کن از زیر مژه تقریبا نزدیک لثه چشم بچسبون دوردیف بعد ده رو بچسبون

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
دوازده رو از اخر شروع کن از زیر مژه تقریبا نزدیک لثه چشم بچسبون دوردیف بعد ده رو بچسبون

دو ردیف ینی دو تا سه تایی