2777
2789
آآره باید شروع کنم

یه تمرین دیگه هم هست

یه موقع رفتی رستوران، مثلا رفتی پیتزا بخوری برو از صندوقدار درخاست سس اضافه کن، بگو ۲ تا سس اضافه میشه بدید

یا مثلا رفتی کباب بخوری درخاست سماق اضافه کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا کجای اجتماع باشم؟ به جز سرکار رفتن

مثلا تو جمع دوستا ، تو مهمونی 

هر جا که کلا میتونی برو

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
یه تمرین دیگه هم هستیه موقع رفتی رستوران، مثلا رفتی پیتزا بخوری برو از صندوقدار درخاست سس اضافه کن، ...

کلا از آدما درخاست کن، حالا این مثال رستورانیشه

به جایی تو خیابون گیر کردی درخاست کمک کن از ادما، مخصوصا غریبه ها

توی مهمونی آب درخاست کن، بگو میشه اینو بگیرید مثلا فلان کارو کنم

اینم خیلی بهت کمک میکنه

کلا از آدما درخاست کن، حالا این مثال رستورانیشهبه جایی تو خیابون گیر کردی درخاست کمک کن از ادما، مخص ...

به نکته ظریفی اشاره کردی، من کلا از کسی درخواست نمیکنم کارهامو خودم انجام میدم از این به بعد حتما درخواست میکنم

باشه، مرسی

انجام بده این دوتا تمرینو

نتیجشو بیا بهم بگو، بعدش اگر دوست داشتی توی اعتماد به نفست پیش روی کنی ریپلای بزن بهم تا بهت بازم تمرین بگم، هم عملی هم تئوری

فعلا با همین دوتا که گفتم شروع کن نیاز نیست خودتو درگیر چیز دیگه ای کنی