2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا حق داشته ؟ اخه برای دو سه روز ؟ اخه شرایط یکم سخت بود ، همسرمم هی دودل بود منم گفتم شاید جور ن ...

اره حق داشته چون این خیلییییی مهمه 

مثلا منم دوست دارم دوست صمیمی قبلش باهام هماهنگ کنه لباسشو نشونم بده وازاین داستانا وقتی دیگه تموم شده همه چی واقعا ناراحت کنندست

♥️🌱

منم دوستم از ۶ سالگی باهم دوست بودیم ولی من ازدواج کردم . دوسه روز دیرتر خبر خاستگاریمو بهش گفتم سر ...

منم تقریبا سر همچین موضوعی با دوستم کات کردم و به دوستت کاملا حق میدم

ادم به شعورش بر میخوره ما همه چیمونو گفتیم اون طرف نگفت

من تنها دوستی که باهاش کات کردم سر این بود خبر قبولی دانشگاهش رو از زبون یکی دیگه شنیدم اونم زمانی که ترم ۲ بود دعوا کردیم بعد خودم باهاش آشتی کردم بعد دوباره زمان نامزدیش گفت می‌خوام دسته گل عروسیم رو بعد بدم ولی حتی منم دعوت هم نکرد ...

منم باهاش کات کردم و گفتم من برای تو همیشه غریبه هستم

اره حق داشته چون این خیلییییی مهمه مثلا منم دوست دارم دوست صمیمی قبلش باهام هماهنگ کنه لباسشو نشونم ...

اخه باورت میشه خانواده همسرم یه روز قبل خاستگاری خبر دادن میایم فردا شب خاستگاری 

همه چی یهویی شد

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫

رفیقی ک از بچگی باهم بودیم ۱۲ سال

ازدواج کرد کلا انگار ن انگار منی وجود داشته 😂😂 تولدم دعوتش کردم نیومد کلا ۲ ساله قطع ارتباطیم خیلی عجیب بود واسم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

من دوستم رفت شهرشون بعد از اون دوسال مجازی ارتباطمون حفظ کردیم بعدش اون یه دفعه رفت و دیگه جواب پیامامو نداد  

توی یه آپ دیگه بهش پیام دادم بعد خودشو خوشحال نشون داد و گفت گوشیم فلش کردم شمارت پاک شده بود 

ولی وقتی من جواب دادم دیگه هرگز سین نکرد 

منم دیگه بهش پیام ندادم الانم مشخصه شماره مو نداره 😂😢💘

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

هر آدمی حسوده خودمم حسودم این اشکال نداره بنظرم

ولی بیاد یکاری کنه ضربه بخوری و آبروت بره، سعی کنه با ی آدم لاشی اوکی شی، نذاره پیشرفت کنی پشت سرت با دوست پسرش حرف بزنه و سعی کنه با خوش کلامی تحقیرت کنه هم جعو روت هم پشت سرت این آدم بدرد رفاقت میخوره؟

منم دیکه دورشو خط کشیدم.