2777
2789
عنوان

خدا رو در چی دیدید

150 بازدید | 18 پست

منظورم اینه کسی یا موقعیتی رو دیدید که انگار خدارو دیدید و حس کردید؟؟؟

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

هرزمانی یکجوری

مثلا دوره دانشگاهم ...دانشگاه تو محیطی بود کوهستانی ...گلهای زیبایی میکاشتن تو محوطه ... و گلای بنفشه بااون لکه های تیره انگار چشم داشتن ... خدا اون زمان برام تو طبیعت جلوه میکرد

بعدها هم هربار یکجور 

🌿 🌱🪻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودم وقتی بچه های کوچک و لطیف میبینم مخصوصا نوزاد

نگاه مامانا که مهربونن 

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
برنامه زندگی پس از زندگی چیزایی میگن ادم خشکش میزنه ..از خدا ... از اهل بیت۶ دوره تا الان پخش شدهواق ...

اره بعضی قسمتاش خیلی تاثیر گذاره

برنامه زندگی پس از زندگی چیزایی میگن ادم خشکش میزنه ..از خدا ... از اهل بیت۶ دوره تا الان پخش شدهواق ...

من خدارو میبینم حس میکنم روزه هم میگیرم ولی خدارو تو برنامه ساختگی زندگی پس از زندگی نمیبینم

بنظر شما حرفاشون راسته؟

آره.

من خودم خیلی به جاودانه بودن و  وجود روح اعتقاد دارم.

با چند قسمت این برنامه ، نتونستم ارتباط برقرار کنم .

ولی اکثر قسمتاش خوب بوده. 

آره.من خودم خیلی به جاودانه بودن و وجود روح اعتقاد دارم.با چند قسمت این برنامه ، نتونستم ارتباط برق ...

لبن من به شخصه منکر اون دنیا و روح وجاودانگی نیستم اعتقادم هم قوی هست ولی این برنامه شاید برای تعداد محدودی اتفاق افتاده باشه ولی تینا دیگه خیلی دارن اغراق میکنن

لبن من به شخصه منکر اون دنیا و روح وجاودانگی نیستم اعتقادم هم قوی هست ولی این برنامه شاید برای تعداد ...

والا این در تخصص من نیست.