2777
2789
عنوان

ما ایرانی ها چه رسمای مزخرفی داریم

154 بازدید | 17 پست

این چه رسمیه طرف عزیزشو از دست داده باید ناهار بده بعد یه شب هم شام بده تو رستوران به اندازه کافی قبر و مسجد گرفتن گرونه طرف داغداره باید بره دنبال این کارا... 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ورسم مزخرف دیگه سیسمونی دادن خانواده عروس

اوه این دیگه بدتر

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

اره والا فکر عزیز از دست رفته باشی یا پول رستوران و حلوا 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بیشتر ببینید
یکی از اطرافیان که‌مورد اعتماده میرن بعدم کسی که نداره دیگه تالار غذا نمیده

وقتی میان خاک سپاری دیگه تا ظهر طول میکشه حتما باید ناهار بدن

این چند دهه رسم شده قدیم ندیما رسم بوده

که تا چهل شب اطرافیان و بستگان به نوبت وعده های

غذایی خانواده داغدار رو بدن

و حدیث هم دراین مورد دیدم

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

این رسما قدیم خوب بوده 

من شنیدم اینجوری بوده که مهمونا میومدن خونه عزادار براشون غذا میبردن و غذا درست میکردن 

ولی الان خود عزادارا رسما وظیفشون شده بهترین ناهار رو بدن 😐 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
وقتی میان خاک سپاری دیگه تا ظهر طول میکشه حتما باید ناهار بدن

اون اره  معمولن الان مردم درک‌دارن بعد خاکسپاری میرن برای پدرشوهرم مثلن مادرم اینا اومدن بعد خاکسپاری پنج دیقه موندن رفتن خیلیا رفتن ولی خب اونایب که خودی بودن موندن تعداد زیادم بود خونه نهار دادیم البته شامم دادیم فردا نهارو شام هم😂دیگه روز سوم رفتیم نهارر تالار 

تا چهلم همش یکی بود من اکثر اوقات غذا میپختم میفرستادم