2777
2789

۳تا دندون پزشکی رفتم یکی میگه دندونات سالمه فقط فشار رو فکته باید بکشی دندون عقلاتو۴تاشو عقبیا یکی میگه پوسیدگی داره ترمیم یکی میگه عصب کشی بالاخره کدوم اخه

دندونام یعنی فک بالا و پایین چند وقته درد میکنه حدود دوماه دونات میخوردم روزی ۵ تا همش فک میکنم برا اونه البته مسواک روزی ۲بار میزنم ولی حالا چیکار کنم بالاخره

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
بیشتر ببینید

دندون عقل ها رو که باید بکشی

با این روند کربوهیدرات خوردن قطعا پوسیدگی های سطحی و عمقی دیگه ای هم داری.

درد تیر کشنده ، حساسیت ب سرما و گرما نشونه‌ی پوسیدگیه

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقلو بکش همه چی اوکی میشه هرچی خرابی دندونه زیر سر اوناس

دکتر اولیم میگف عقلتو بکشی تموم میشه میگه فکت کوچیکه دندونات زیاد فشار رو فکته ک دردش میزنه ب شقیقه و گوشات 

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
بیشتر ببینید

اول عقلاتو بکش بعد به فکر درست کردن دندونات باش

چون گاهی عقلا درد دارن و به بقیه دندونا فشار میارن

ولی گاهی خود دندون پزشکا هم نمیدونن پرکردن ساده اس یا عصب کشی

باید بری زیردستش تا دندون رو باز کنه و بهت بگه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دکتر اولیم میگف عقلتو بکشی تموم میشه میگه فکت کوچیکه دندونات زیاد فشار رو فکته ک دردش میزنه ب شقیقه ...

منم همین بودم بااین تفاوت کلا ی دندون عقل دارم همون الان زده ب گوش و شقیقه 

من بقیه رو درست کردم عقل رو میترسم گف کار سختیه 

من اولین دفعمه ک رفتم دندون پزشکی تا حالا یبارم دندون درد نداشتم چ بچگی چ تا همین ۱ماه پیش دوتام زایمان داشتم و شیر خودمم دادم قرص اینام نمیخوردم فک میکنم کم کم تو این چندساله دندونام پوسیده شده

بیشتر ببینید
دندون عقل ها رو که باید بکشیبا این روند کربوهیدرات خوردن قطعا پوسیدگی های سطحی و عمقی دیگه ای هم دار ...

اره همین گرم و سرد میشه درد میگیره 

بیشتر ببینید
منم همین بودم بااین تفاوت کلا ی دندون عقل دارم همون الان زده ب گوش و شقیقه من بقیه رو درست کردم عقل ...

انوقت پس منی ک گفت ۴تا بکش چی

بیشتر ببینید
انوقت پس منی ک گفت ۴تا بکش چی

برا من رو عصبه نمیدونم چیه 

همه رو فشار داد رو هم 

چندین میلیون خرجشون کردم 

کناریاشو عصب کشی و پر کردم. باز درذش ب اونام میزنه ☹️

من ترسو ام شما اگ از اول بکشی دندونات خراب نمیشع 

برا من رو عصبه نمیدونم چیه همه رو فشار داد رو هم چندین میلیون خرجشون کردم کناریاشو عصب کشی و پر کردم ...

اره گفت دندونات سالمه فقط بیا عقلتو بکش

بیشتر ببینید
قشار اومده ب کل فک ات منم دندون عقلم ک دراومد فک ام‌کوچیک بود ناببود شدم

بعد کشیدی دردش رفت

بیشتر ببینید