2777
2789
عنوان

مانتو و لباس بیرونی رو با چی میشورید🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 53 پست
با دست میشورم با آب سرد و مایع لباسشویی یا شامپو

خیلی حوصله میخواد من وقت ندارم🥲🥲

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گزینه شستشوی دستی/ لباسهای پشمی نداره ماشین ت؟

شستشوی لباس پشمی رو داره

حدودا ۴۵ دقیقه اینا هست زمانش

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
خیلی حوصله میخواد من وقت ندارم🥲🥲

اگر لباسشویی ت ال جیِ،گزینه handwashداره،برای لباسهای مجلسی و چادر و...کلا لباسهایی که کثیف نیستن؛حتی چروک هم نمیکنه؛من باهاش چادر و مانتو میشورم عالیه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
شستشوی لباس پشمی رو دارهحدودا ۴۵ دقیقه اینا هست زمانش

برای من نوشته hand washولی فکر کنم با woolیکیِ!!!خیلی برنامه شستشوی خوبیِ برای لباسهای مجلسی و لباسهایی که نمیخوای حتی چروک بشن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اگر لباسشویی ت ال جیِ،گزینه handwashداره،برای لباسهای مجلسی و چادر و...کلا لباسهایی که کثیف نیستن؛حت ...

آخرین مدل الجی هست اما این گزینه رو نداره عزیزم

بچه ها دائم از گزینه کوئیک۳۰ دقیقه برا همه لباسااستفاده کنیم ماشین خراب نمیشه؟

نه خراب که نمیشه

اما خب ماشین لباسشویی کلی آپشن داره حیف نیست آدم استفاده نکنه؟

مثل این میمونه بنز بخری در حد پراید باش رفتار و استفاده کنی😂

برای من نوشته hand washولی فکر کنم با woolیکیِ!!!خیلی برنامه شستشوی خوبیِ برای لباسهای مجلسی و لباسه ...

برا من hand wash  نداره

یه گزینه داره اینطوری نوشته Hand/wool