2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شخص نه ولی اهدافمو چراتاپیکمو با موضوع به اهدافم رسیدم راز بخون

در ارتباط با تاییک هدف فقط صبحا شکزگزاری میکردی

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

من هز چی تصور می‌کنم برعکس میشه چرا😭😭😭

باورت ضعیفه شاید باید مطمئن باشی و بعدم رها کنی یعنی فکر نکنی کی میاد چرا نمیاد و ... نچسب بهش 

فقط تصور کن و بنویس و باور کن 

خودش میاد 

زمانی هم میاد که تو کاملا رها کردی و به زندگیت میرسی

شخص خاصیو تونستی؟

بله

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
باورت ضعیفه شاید باید مطمئن باشی و بعدم رها کنی یعنی فکر نکنی کی میاد چرا نمیاد و ... نچسب بهش فقط ت ...

اره همین وه این کرابر گفت

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
شخص خاصی جذب کردی و نشد یا کلن انجام ندادی دربارش

بچه بودم خیالپردازی داشتم جذب کردم کسی که میخواستم رو

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
در ارتباط با تاییک هدف فقط صبحا شکزگزاری میکردی

بله

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
من جذب کردم

چطور تورو خدا بگو 

قصدم خیره 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
چجوری حذب کردین خواسته هاتون رو میشه کمکم کنی منم بتونم خواسته هام رو جذب کنم

تاپیکم رو بخونید اسمش

پارسال تاپیک اهداف زدم الان به همشون رسیدم راز

بیشتر ببینید