2777
2789
عنوان

بکشید با این وحشی چیکار کنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام خیلی ممنون،چه فایده وقتی بهشون میگی آخر عاقبتش اینه باور نمیکنن

کسی که قلبش روشن باشه حتما می‌شنوه حرفهای شما رو

ان شاالله استارتر عزیزمون هم راهی که درست هست رو انتخاب میکنه

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
چرا همه اینجوری میگید؟یعنی هیچکس با دوست پسرش از این کارا نمیکنه؟

ببین عزیزم به عنوان یک زن متاهل با سابقه دوازده سال ازدواج میتونم با اطمینان نزدیک به صد درصد بهت بگم ایشون فقط و فقط برای همین کار باهاته.پسری که قصدش ازدواجه همون اول نمیره سراغ بغل و کبود کردن!!!شما فقط زنگ تفریح و دست آویزی😐فکر نمی کنم هیچکس این رو بخواد از یه رابطه😶 و ضمن این که بدون هیچگونه تعصبی بخوام بگم کمترین اثر این کارها وابستگی برای شما و یه روح درب و داغونه که نمی تونه دل بکنه ولی برای اون آقا فقط رفع نیازه.وو خیلی راحت تو رو می‌ذاره کنار و می‌ره سراغ بعدی.بعد هم برای ازدواج دنبال یه دختر آفتاب مهتاب ندیده میگرده.اگع دوست داری اینجوری به کبود شدنات ادامه بده☺️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اره

هنوز دوماه از آشناییتون گذشته اجازه دادی به بدنت دست بزنه و کبودت کنه؟😐😐

دوماه دیگه بچه دار نشین صلبات😂

یکم خویشتنداری چیز خوبیه تمرینش کن تو زندگیت که خدای نکرده زنگ تفریح پسر جماعت نشی

ببین عزیزم به عنوان یک زن متاهل با سابقه دوازده سال ازدواج میتونم با اطمینان نزدیک به صد درصد بهت بگ ...

آخه اونم دوستم داره همیشه به فکرمه

من فکر میکردم همه دوست پسر دخترا از این کارا میکنن

آخه اونم دوستم داره همیشه به فکرمهمن فکر میکردم همه دوست پسر دخترا از این کارا میکنن

خدایی اینا رو جدی میگی یا ما رو سرکار گذاشتی یا سنت رو دروغ نوشتی؟!!!!واقعا آدم بیست و هشت ساله می‌تونه اینطوری فکر کنه؟!!!!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خدایی اینا رو جدی میگی یا ما رو سرکار گذاشتی یا سنت رو دروغ نوشتی؟!!!!واقعا آدم بیست و هشت ساله می‌ت ...

و اضافه کنم که نوشتی روانشناس!!!!!بذار کلا حرفات رو باور نکنم همه رو گذاشتی سرکار به ما می خندید😑

آخه اونم دوستم داره همیشه به فکرمهمن فکر میکردم همه دوست پسر دخترا از این کارا میکنن

عده کمی اینکارو میکنن

من بااینکه نامزدم کردم با دوستم تااین حد جلو نرفتیم هنوز،

عزیزم مثل خواهر یه نصیحت خواهرانه بگمت اگه همه عالمم اینکارو کردن شما خط قرمز خودتو داشته باش چون وقتی برای پسرا حد و مرز بزاری از قضا احترام و ارزش بیشتری واسه ت قائل میشن

و اضافه کنم که نوشتی روانشناس!!!!!بذار کلا حرفات رو باور نکنم همه رو گذاشتی سرکار به ما می خندید😑

عزیزم من رشته دانشگاهیم روانشناسی هست چه ربطی به این موضوع داره

عزیزم من رشته دانشگاهیم روانشناسی هست چه ربطی به این موضوع داره

کلا نمیخوره حرفها و سنت و رشته ت. و کارهات. یه جوری مثه بچه دبیرستانی ها حرف میزنی میگی فکر کردم همه ازین کارها می کنند!!!!!!