2777
2789
عنوان

میدونم الان دعوام می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 83 پست
چشم عزیزم ممنون

گلم اولاش یواش رفتن  سخت و حوصله سر بر هست ولی وقتی عادت شد رانندگی هم لذتبخش میشه . رانندگی با سرعت همیشه آدم توی حالت عصبی هست . ۰۰

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تا وقتی جون دیگران رو به خطر نندازی راستش خودتم از دره پرت کنی برامون فرقی نداره 

یه پیست کرایه کن برو بکوب به دیوار

ولی خیابون متعلق به همه هست

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخاطر بقیه اروم بروبخاطر بچه های کوچیک گربه ها و .....به اون ها فکر کنی اروم میری

من یه بار دم غروب با سرعت متوسط سر پیچ بودم 

یه گربه اومد جلو ماشین که اصلاً از قبل ندیدمش وقتی زدم بهش دیدم بیچاره فوری مرد 

داداشمم باهام بود تا یه مدت همش می‌گفت کشتیش انقد حالم بد بود که نگو 

نه_به_تصادف# 😁

این کمپین رو برای شما به راه انداختن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
حادثه خبر نمیکنه عزیزم قبل اینک پشیمونی ب بار بیاد این عادتتو ترک کن

باه عزیزم اومدم اینجا بگم که نصیحتم کنن دیگه اینجوری رانندگی نکنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
نه_به_تصادف# 😁این کمپین رو برای شما به راه انداختن

عزیزم😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
تا وقتی جون دیگران رو به خطر نندازی راستش خودتم از دره پرت کنی برامون فرقی نداره یه پیست کرایه کن بر ...

بله حق با شماست ببخشید

سلام گلم، خدا تا اینجا مراقب شما بوده و خداروشکر نزاشته اتفاق ناگواری پیش بیاد، از اینجا به بعد باز هم خداوند مراقب تونه و شما رو در آغوش میگیره، شما هم جانب احتیاط رو رعایت کنید و در هر شرایطی آروم و با صبر و حوصله رانندگی کنید 

اگر زمانی هم دیرتون شده و عجله دارید بجای تند رانندگی کردن، فقط به خداوند بگید خدایا منو سر موقع و به سلامت به مقصد برسون 

آرزوی سلامتی و خیر برای شما دوست گلم💖🌈🌿🦋

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
الان که مثل مور و ملخ ریختن بیرون مسافرا اعصاب نزاشتن برا ما اگر احترام هم میزاشتن یه حرفی تو رانندگ ...

بله متاسفانه

بعدش ترس میاد سراغ ادممیگی شانس اوردم و فلان کاری که موقع رانندگی کردم خطرناک بود!

بله دقیقا

گلم اولاش یواش رفتن سخت و حوصله سر بر هست ولی وقتی عادت شد رانندگی هم لذتبخش میشه . رانندگی با سرعت ...

بله درست میگید

سلام گلم، خدا تا اینجا مراقب شما بوده و خداروشکر نزاشته اتفاق ناگواری پیش بیاد، از اینجا به بعد باز ...

سلام عزیزم ممنونم ازت عزیزدلم

چشم ممنونم

خیلی بده خیلی تو کوچه جلویی ما بچه کوچیک رو ندید له کرد برادر زاده اش میشدیعنی میگفتن دختره بچه سرش ...

خدایا ببخشم😔