2777
2789
عنوان

میدونم الان دعوام می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 83 پست
منم نمیدونم چی بگمخدا کنه تو شهر ما نباشی

ممنونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
دعوا که نه ولی خب از این به بعد اهنگ با ریتم تند نذار.کار یه بار میشه ، خدایی نکرده یا خودت تصادف می ...

ممنونم چشم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کمی کلیپ های تصادفات رو نگاه کنید خیلی موثره.مثلا هفتگی نگاه کنید تا از یادتون نره

بله حتما چشم نگاه میکنم ممنونم ازتون

چی بگم والا آرام تر برانید حتما باید یکیو زیر بگیرید تا درس عبرت بشع ؟

خدانکنه

ممنونم ازتون

به این فکر کن ممکنه یه بار بزنی به کسی و بچه ای رو بی مادر کنی یا مادری داغدار کنی .مثل من که بعد ده ...

عزیزم😔

دعوات نمیکنم بزن خودتو و ماشینو نابود کن مگه عقل نداری؟

ببخشید

خطرناکه اتفاق یه بار میفته احتیاط شرط عقل مادرم همیشه میگفتن که جوری رانندگی کن که همیشه رانندگی کنی ...

بله واقعا حق با شماست😔

ببخشید عزیزم ولی من همیشه ادمایی که تو مناطق مسکونی تند رانندگی میکنن رو فحش میدم کوچه پر از بچه پیر ...

اونجایی که میرم خلوته و تردد آدم ها کمه بیشتر ماشین هست ولی بازم چشم ممنونم

سرعت برات شده عادت . الان حالت اعتیاد پیدا کرده باید مثل معتادی که با تحمل سختی اعتیادش رو کنار می‌ذ ...

چشم عزیزم ممنون

اولین آدمی که زیر کنی دیگه برای دفعات بعدی آروم میری

اون موقع فکر کنم رانندگی رو کلا بزاره کنار

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
بخاطر بقیه اروم بروبخاطر بچه های کوچیک گربه ها و .....به اون ها فکر کنی اروم میری

قربون اون مهربونیت عزیزم

مرسی ازت 

سرچ کن ببین کسایی که روششون  تورانندگی مثل شما بوده چه فجایعی به بار اوردن برای بقیه و خودشون 

"نفربعدی نباش"

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟