2777
2789
میشه توضیح بدی چطوری

یه کاغذ و خودکارمیخواد به رنگ ابی 

تموم اونچیزایی که برای سال ۱۴۰۴ میخواهی بنویس و زیاد تکرارکن و در ابی که از باران ۱۹فروردین اومده میخونی و فوت میکنی  

بعدش صبح وشب از اون اب بخور و همزمان عمل را تکرار کن 

دوش اب سردم فراموش نکن و زیر دوش فکرکن به خواسته هات 

لیوان اب؟ یعنی چی

یه فورمولی هست که شما فرکانس نوترون کائنات را میتونی عوض کنی و در راستای منافع خودت جلب کنی 

البته هزینه اینکارهم کمک به فقیر و نذر گوشت برای فقیره 

و منتظر نتیجه بشین و در یاد خودت تکرارکن و اون عمل را انجام بده همیشه 

نان نتیجه میبینی که عقل حیران میسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین حقیقته خیلی از چیزایی ک نوشتم اتفاق افتاده برام

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم 

بیشتر ببینید
کسیو جذب کردی تا لحال

بله خودمم پشیمون شدم 

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم 

بیشتر ببینید
بله خودمم پشیمون شدم

چطوری چکار کردی از چه روشی

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
عزمزمه میشه بگین چطوری جذبشون کردین

بدون هیچ کاری فقط میگفتم ک فلانی مثلا بیاد ،فلانی اومد و اونی ک من میخواستم نبود خیلی خیلی باید باور داشته باشین من همیشه میگفتم ک به قدرت جذب باور دارم 

بیشتر ببینید
خواسته تون رو هم‌مینوشتین؟

ن ننوشتم فقط ب زبون میاوردم

بیشتر ببینید